Aanmelden De Participatiekliniek

Als verzorgende IG of verpleegkundige plaatsnemen op de stoel van de cliënt? Het kan bij een 24-uurs event van De Participatiekliniek. Hier kun jij als zorgprofessional ervaring opdoen om zo jouw eigen handelen en daarmee de zorg voor de cliënt te verbeteren.

Na deelname krijg jij elf accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden. Het is een initiatief door en voor verzorgenden en verpleegkundigen die het belangrijk vinden elkaar te stimuleren om hun vakmanschap en de cliënt te laten groeien en bloeien.

Aanmelden

We hoorden dat het 24-uurs evenement in eerste instantie niet voor (zelfstandige) zorgprofessionals is bedoeld. Ook wij vinden het belangrijk dat zorgverleners aan dit unieke evenement kunnen meedoen. Daarom besloten wij contact op te nemen. Melden wij 25 zorgprofessionals aan, dan gaat het door!

Zou jij graag je eigen handelen willen verbeteren met behulp van dit 24-uurs evenement? Geef dan de data door wanneer jij zou kunnen – deze zijn hier te vinden. Dit kan vóór 20 april en via aanmelden[at]pidz.nl.

De kosten zijn voor eigen rekening (450 euro, excl btw.). We kunnen geen garantie bieden dat het doorgaat omdat we minimaal 25 aanmeldingen dienen door te geven.

Meer informatie over De Participatiekliniek lees jij hier.

11 april 2018

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.