Aanmelden: weerbaarheidstraining bij PIDZ

Al enige tijd zitten wachten op die mogelijkheid om jezelf bij te scholen én te ontwikkelen? Dit is je kans! Op 30 oktober organiseert Edwin van Vendeloo een basis weerbaarheidstraining volgens de triple C-methode in de Pastoor van Arskerk in Eindhoven, het hoofdkantoor van PIDZ.

Hoe ziet een dag eruit?

Eerst biedt hij inzicht/verdieping in stress en agressie. Deze onderwerpen wil hij niet alleen laten reflecteren op de cursisten, maar Edwin wil hen ook inzicht geven in wat de wet hierover zegt. Daarbij horen ook de gedragscodes waarbinnen de organisaties te maken hebben.

Daarna vertaalt de deelnemer tijdens het tweede dagdeel de theorie naar de praktijk door middel van ‘fysieke’ spelletjes en oefeningen. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen en het delen van eigen ervaringen.

Wat is het doel?

Edwin wil met zijn weerbaarheidstraining inzicht geven in wat stress met jezelf en de ander kan doen. Daarop wil hij de deelnemers inzicht bijbrengen waar agressie vandaan komt en hoe zij hiermee dienen om te gaan. Kortom een goede leerschool waarna je een certificaat van deelname krijgt.

Er is nog plek voor maximaal acht personen. De kosten bedragen 295,- p.p – voor lunch wordt gezorgd.

Ben je warm gemaakt? Meld je dan aan via: gaby.dejong@pidz.nl.

9 augustus 2018

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.