MAAK NU ALS EERSTE GEBRUIK VAN ONZE NIEUWE APP!

Goed nieuws voor de gebruikers van onze PIDZ-app! We hebben namelijk een nieuwe versie van de app voor je klaar staan. En jij kunt deze als eerste uitproberen.

Wat is er veranderd in de nieuwe app?

Op het eerste gezicht is er weinig veranderd in de nieuwe app. Hij ziet er namelijk nog precies hetzelfde uit. Toch zijn er twee belangrijke dingen veranderd:

Daarnaast hebben we nog vele kleine puntjes verbeterd. En het mooie van deze nieuwe versie van de app, is dat deze klaar is om verder uitgebreid te worden met nieuwe features. Zo kunnen we er in de toekomst voor zorgen dat je met de app precies hetzelfde kunt als met mijnPIDZ: op de laptop of computer. 

Probeer de betaversie uit

Voordat deze nieuwe app de oude versie definitief gaat vervangen, willen we graag dat de app in de praktijk uitgeprobeerd wordt door zoveel mogelijk zzp’ers. Dat doen we met een betaversie van de app. Alle features zitten erin en werken. Op basis van feedback van gebruikers zetten we nog net die paar extra puntjes op de i.

Enkele weken geleden is een kleine groep gebruikers gestart met de nieuwe app. Dat is goed bevallen, waardoor we de app nu aan een grotere groep zzp’ers beschikbaar stellen. En daar ben jij er een van. Wil jij ons meehelpen om de nieuwe app uit te proberen?

Download de handleiding

De betaversie van de nieuwe app downloaden is heel eenvoudig. Hieronder vind je de handleiding waarin we stap voor stap uitleggen hoe dit werkt op een iPhone- of Androidtelefoon.

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen.
Bedankt voor je hulp!

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.