Dagprogramma PIDZ Plus bekend

Op woensdag 27 maart (Roermond) en woensdag 3 april (Purmerend) organiseren wij weer twee PIDZ Plus netwerkbijeenkomsten. Ontmoeten en kennisdelen staan hierin centraal. Met ons speciale dagprogramma gaan we weer zorgen voor een bijzondere en inspirerende dag.

Niek van den Adel, o.a. bekend van RTL Late Night, vertelt een inspirerend verhaal waarom persoonlijke aandacht in de zorg essentieel is. Lex Tabak van brancheorganisatie SoloPartners is aanwezig om je volledig bij te praten over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot ondernemen in de zorg. En Ron Simmer en Fass Fassbender (oprichters van PIDZ) gaan in op de toekomst van PIDZ en zzp’ers in de zorg. John van der Sanden is onze dagvoorzitter en praat de dag aan elkaar.

Alle reden om je aan te melden voor deze mooie dag!
Ben jij er ook bij? Aanmelden kan via onderstaande link:

https://pidz.nl/pidz-plus-4-en-5/

 

Na afloop van de PIDZ Plus krijg je een certificaat uitgereikt ter bewijs van deelname. Deelname is gratis wanneer je bij PIDZ bent ingeschreven. Mocht je niet staan ingeschreven of wil je iemand meenemen, dan vragen we €25,- entreekosten per introducé.

Wanneer je je hebt aangemeld, word je per mail op de hoogte gehouden van de laatste informatie rondom de PIDZ Plus bijeenkomsten. Ook kun je onze kanalen in de gaten houden voor het laatste nieuws over de bijeenkomsten.

20 februari 2019

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.