5 redenen waarom zorginstellingen samenwerken met PIDZ

Je wilt goede zorg leveren. Juist als het druk is, moet je kunnen vertrouwen op deskundige zorgprofessionals. Ervaren, gekwalificeerde zzp’ers in de zorg die flexibel inzetbaar zijn voor jouw organisatie. Mensen met een groot zorghart. Je vindt ze via PIDZ. En als je als zorginstelling dan samenwerkt met PIDZ, wat zijn dan – naast de zorgprofessionals – nog meer voordelen?

Altijd beschikbaar

Ons slimme online mijnPIDZ-systeem is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Want zorg gaat altijd door, ook op momenten dat het minder goed uitkomt. Via mijnPIDZ kun je zelf je opdrachten uitzetten, en duizenden zzp’ers staan voor je klaar. Ook ’s avonds of ’s nachts.

Snel de juiste zzp’er

Met het groot aanbod aan zzp’ers en een goede zoekfunctie in mijnPIDZ, kun je gericht zoeken naar de kwaliteiten die het team en de cliënten nodig hebben. De gemotiveerde zzp’ers staan te springen om jouw zorginstelling te komen helpen, dus de juiste match is zo gemaakt.

Landelijke dekking

Of je zorginstelling nou in Utrecht, Sittard of Leeuwarden gevestigd is, met onze landelijke dekking vind je in mijnPIDZ altijd zzp’ers uit de buurt. Zzp’ers die snel op locatie kunnen zijn als dit nodig is, zorgprofessionals die de cultuur van jouw zorginstelling begrijpen.

Partner in de zorg

Met vestigingen dichtbij, weten onze medewerkers wat er lokaal speelt. Ze kennen de problematiek van de werkvloer en denken graag met je mee over duurzame oplossingen voor de lange termijn.

Minder administratie

Ons systeem neemt je (papier)werk uit handen. Geen losse urenregistraties en facturen meer op je bureau, maar alles handig bij elkaar gebundeld in mijnPIDZ. Met een paar klikken kun je de administratieve handelingen verrichten, waardoor je waardevolle tijd overhoudt voor andere zaken.

Meer weten?

Wil je weten wat we nog meer kunnen betekenen voor je? Bekijk dan onze pagina voor zorginstellingen. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vergeet niet om deze post te delen.

Picture of Tom Lemmens | PIDZ
Tom Lemmens | PIDZ
PIDZ is niet zomaar een organisatie. Achter PIDZ schuilt een duidelijk verhaal. Als senior communicatie adviseur heeft Tom als doel om met een heldere communicatiestrategie het verhaal van PIDZ nog duidelijker naar buiten te brengen. Wel op een manier die goed bij hem past: warm en gestructureerd.

Pauzemomentje?
Ontdek onze nieuwsbrief

Misschien is dit ook wel iets voor jou.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.