Dit zijn de 6 voordelen van PIDZ voor zzp’ers in de zorg

Je bent zzp’er in de zorg en op zoek naar leuke opdrachten. Je twijfelt of jij je wilt aansluiten bij een service- of bemiddelingsbureau. Dit kan veel voordelen bieden. PIDZ zet ze voor jou op een rij.

Eigen uurtarief

Wie zich als zzp’er in de zorg aansluit bij PIDZ hoeft geen omzet af te dragen. De inkomsten die jij genereert, zijn volledig voor jou. Je bent niet voor niets zzp’er in de zorg geworden. Dus jij bepaalt jouw eigen uurtarief. PIDZ kan wel adviseren, zodat jij niets vergeet in je berekening.  Maar het besluit ligt altijd bij jou.

Het enige waar jij iedere maand voor hoeft te betalen, is het softwaresysteem. Dat bedrag staat vast ongeacht het aantal opdrachten dat jij aanneemt. Zijn dat er vijf, tien, twintig of misschien maar één? De prijs blijft hetzelfde. Werk je die maand niet, dan betaal je niets.

mijnPIDZ

Jij bepaalt alles zelf. Niet alleen je uurtarief, maar ook hoeveel, waar, bij welke zorginstelling en ook vooral wanneer je werkt. mijnPIDZ, in een desktopversie én app, zorgt ervoor dat dit met een aantal muisklikken kan worden geregeld. Geef je voorkeuren voor zorginstellingen en sectoren aan en beheer je eigen agenda. Zo ben je niet te veel tijd kwijt met randzaken, maar kun jij lekker zzp’en en doen waar jouw passie ligt: zorgen voor mensen.

Vergeet veel papierwerk

Je bent zzp’er in de zorg geworden omdat je ervan houdt om mensen een fijne dag te bezorgen. Toch maakt de administratie ook een belangrijk onderdeel uit van het ondernemerschap. We nemen een groot deel van dat papierwerk voor jou uit handen. Dat gaat bijna helemaal vanzelf. De opdrachtovereenkomsten, urenregistraties en facturaties hoef je alleen te controleren en te versturen doordat dit geautomatiseerd is. Zo geregeld dus.

Geen concurrentie- of relatiebeding

Van PIDZ mag jij werken waar je wilt. Wij doen niet aan stokken achter de deur, zoals een concurrentie- of relatiebeding. Jij bent zzp’er geworden, omdat jij de vrijheid wilt hebben om jouw opdrachtgevers te kunnen kiezen. Is dat ergens anders? Prima. De keuze ligt bij jou.

Blijf op de hoogte

De zorg is continu in ontwikkeling en dat vraagt ook om betrokkenheid en professionaliteit van de zzp’ers. PIDZ vindt het belangrijk dat de cliënten en patiënten kwalitatief goede zorg krijgen. De zorg van vandaag loopt achter op de zorg van morgen.

Met Groeispurt kun jij jouw vaardigheden en handelingen op peil houden, via e-learningmodules én praktijktrainingen die door het hele land worden gegeven. Zo kun jij altijd kiezen wat het beste bij jou past en is er voor ieder wat wils.

Landelijke dekking

Of je nu in Reijmerstok, Biddinghuizen, Leeuwarden of Katwijk woont. Er is altijd een PIDZ-kantoor bij jou in de buurt. Met dertien vestigingen door heel Nederland zijn we altijd dichtbij. Loop gerust eens binnen voor een kop koffie of thee. De deur staat open. Ben je geïnteresseerd? Sluit je aan!

Vergeet niet om deze post te delen.

Picture of Wout Fassbender
Wout Fassbender
Met pen, camera of voicerecorder gaat Wout altijd op zoek naar een verhaal. Dit trekt hem het meest. Op deze wijze wil hij graag uitdragen waar PIDZ voor staat: met zorg verbonden. Als freelance (huis)journalist kan Wout bij PIDZ uiten wat hij het liefst doet: verhalen vertellen waarmee iedereen zich verbonden voelt.

Pauzemomentje?
Ontdek onze nieuwsbrief