Nieuw Ode aan de Zorg, ons online magazine dat jou helpt meer geluk in je werk te vinden.

Dit verandert komend jaar in de PIDZ-app

De knappe koppen van PIDZ Development werken continu op de achtergrond aan het softwaresysteem, mijnPIDZ, en de PIDZ-app om verbeteringen door te voeren. Wat staat voor 2022 op de planning?

Product Owner Tommie Tholen benadrukt dat de focus vooral op de PIDZ-app ligt. ,,We gaan de app wat betreft  functionaliteiten zoveel als mogelijk gelijk trekken met de webomgeving. We zien dat het gebruik in de app hoog ligt en ook groeit naarmate we meer functionaliteiten beschikbaar maken. Dit is een trend die we zien en waar we op in willen spelen”, legt Tommie uit.

Volledige PIDZ-app

Wat de gebruikers van de PIDZ-app kunnen verwachten? Een kleine greep: je profiel kan worden aangepast, je kunt je voorkeuren aangeven en er zal een berichtenbox komen met het laatste nieuws. Voor nu richten de ontwikkelaars, stelt Tommie, zich op het gebruik van de agenda in de app omdat daarop enkele meldingen zijn binnengekomen in korte tijd. ,,Met feedback gaan we altijd aan de slag en het is ook altijd welkom. Zo weten we ook meteen waar de urgentie ligt.”

De mensen die hun terugkoppelingen instuurden, zijn uitgenodigd voor een gesprek om hun ideeën kenbaar te maken. ,,We weten dat mensen het fijn vinden om in gesprek te gaan. Dus stuur het vooral in als je ergens tegenaan loopt”, stelt Tommie. Dit kan bij jouw PIDZ-vestiging.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PIDZ (@pidzzorg)

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en trends voor zzp'ers in de zorg.

Vergeet niet om deze post te delen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Wout Fassbender
Wout Fassbender
Met pen, camera of voicerecorder gaat Wout altijd op zoek naar een verhaal. Dit trekt hem het meest. Op deze wijze wil hij graag uitdragen waar PIDZ voor staat: met zorg verbonden. Als freelance (huis)journalist kan Wout bij PIDZ uiten wat hij het liefst doet: verhalen vertellen waarmee iedereen zich verbonden voelt.

Misschien is dit ook wel iets voor jou.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.