Eureka! De gouden tip voor een unieke naam?

De eerste netwerkbijeenkomst met het thema ‘Ondernemerschap in de zorg ligt alweer mijlenver achter ons. De twee dagen die op de rol staan, 17 oktober in Wijchen en 24 oktober in Zoetermeer, dragen dezelfde naam. Om hier iets op te verzinnen, zoekt PIDZ een genie dat creatief is met woorden. Iemand die een unieke naam voor de themadagen bedenkt, waarmee we de komende jaren uit de voeten kunnen.

Natuurlijk is het dan handig om te weten waar de netwerkbijeenkomsten over gaan. Gastsprekers voorzien zorgprofessionals op een interactieve manier van informatie rondom wetgevingen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en andere actuele onderwerpen die passen bij ondernemerschap in de zorg.

Daarnaast zorgt PIDZ tijdens deze bijeenkomsten ook voor expertise rondom praktische problemen waar zelfstandige zorgprofessionals tegenaan lopen, zoals: hoe kan ik mijzelf bij binnenkomst op een (nieuwe) afdeling het best profileren? Of: hoe ga ik om met vooroordelen?

Ook in 2019 wil PIDZ graag soortgelijke evenementen organiseren, verspreid over het land. Daarvoor zoeken wij een unieke en vervangende naam voor ‘Ondernemerschap in de zorg’. 

Aanmelden of insturen

Nog niet aangemeld voor de bijeenkomsten in Wijchen of Zoetermeer, of heb jij de gouden tip voor de unieke naam? Dat kan jij sturen naar aanmelden[at]pidz.nl.

4 september 2018

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.