Oprichter Fass te voet naar Rome

Oprichter Fass heeft een doel gesteld: lopend naar Rome. Geplande start: 12 maart 2018. Voor deze tocht trekt hij drie maanden uit. Dat komt neer op zo’n 25 kilometer wandelen per dag. Maar waarom? We nemen je mee naar zijn eerste hersenspinsels.

Vorig jaar heeft Fass een gezondheidstest laten doen. Hij was weleens benieuwd hoe zijn lichamelijke gesteldheid ervoor stond. Van de positieve uitslag schrok hij. De conclusie: het werd hoogtijd dat hij eens meer voor zichzelf zou gaan zorgen. Na jaren zorgen voor anderen, gaat hij dat nu eens voor zichzelf doen. Die gedachtegang sluit naadloos aan bij PIDZ: “Je kunt tenslotte pas goed zorg verlenen aan een ander, als je ook goed voor jezelf zorgt.”

Instagram en Facebook

Met die insteek trekt hij zijn wandelschoenen aan. Dat is de rode draad van zijn verhaal. In deze tijden van toenemende druk op de zorgprofessionals is het juist nog belangrijker om bij jezelf stil te staan. Dat wil Fass graag meegeven. Het gaat niet om hem, maar om de medemens.

Gedurende zijn tocht gaan we Fass nauwlettend volgen. Dat kan via Instagram en Facebook. Met behulp van deze kanalen wil hij anderen iets waardevols meegeven. En wij kunnen hem aanmoedigen.

8 februari 2018

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.