Goed nieuws! Je kan weer extramuraal aan de slag!

Het kabinet besloot halverwege november om de wet DBA uit te stellen tot 1 januari 2018. Dat is op zich goed nieuws. Nog beter nieuws: de extramurale PIDZ-modelovereenkomst die wij bij de Belastingdienst hebben ingediend is goedgekeurd. En daar zijn we heel erg trots op!

Wat betekent dat nu voor jou als zzp’er? Dat jij aan de slag kunt voor klanten die schriftelijk akkoord zijn gegaan met deze extramurale modelovereenkomst. Daarnaast zijn we hard aan het werk om ook de intramurale modelovereenkomst te krijgen.

Heb jij de afgelopen periode thuis gezeten vanwege de VAR-problematiek? Ben jij toe aan een leuke uitdaging en wil jij aan de slag als zzp’er in de extramurale zorg? Dat kan nu met de extramurale PIDZ-modelovereenkomst.

Bij PIDZ kan je eigenlijk alle kanten op. Graag gaan we hierover met jou in gesprek. Dan kijken we samen wat er bij je past en wat je graag zou willen. Want als je je inschrijft bij PIDZ hoef jij enkel te doen waar je goed in bent: zorgen voor mensen.

21 november 2016

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.