Gratis e-learningmodules rond coronavirus in PIDZ Academie

Wat is de impact van het coronavirus op jou als zzp’er in de zorg? Die vraag stelden we vorige week in een enquête aan zelfstandig zorgprofessionals en leverde veel reacties op. Zoals verwacht is de impact groot, zowel mentaal als qua werk. We onderzoeken hoe we je hierin kunnen ondersteunen. Onder andere een nieuw aanbod in de PIDZ Academie komt hieruit voort.

Sinds vandaag vind je in onze PIDZ Academie meer dan 100 gratis e-learningmodules van ExpertCollege die in brede zin te maken hebben met het coronavirus. Van hygiënemaatregelen tot isolatiemaatregelen en een ruim aanbod aan intensive care modules gericht op verpleegkundigen. Afhankelijk van je functie krijg je een voor jou relevant deel ervan te zien. Hiermee kun je als zzp’er je kennis verbreden en verdiepen en word je dus ook breder inzetbaar. Na afronding van de modules kun je een bewijs van deelname van PIDZ downloaden en uploaden in mijnPIDZ.

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod? Op onze website pidz.nl/coronavirus vind je een volledig overzicht van alle e-learningmodules per functie. Heb je nog geen account voor de PIDZ Academie? Meld je dan snel aan via de knop PIDZ Academie in mijnPIDZ.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via academie@pidz.nl.

***Update***

De periode waarin wij deze modules gratis konden aanbieden, is verlopen. Lees onderstaand bericht voor meer informatie.

COVID-19 en GHZ-modules uit PIDZ Academie

1 april 2020

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.