geef je zorgcarrière een groeispurt

Het up-to-date houden van je kennis en vaardigheden is cruciaal om de beste zorg te kunnen blijven bieden. Maar waar vind je kwalitatieve, relevante trainingen die echt bij jouw functie passen? Groeispurt biedt de oplossing.

Het platform biedt op maat gemaakte online en praktijktrainingen, speciaal voor zorgprofessionals die willen groeien in hun vak. Zo helpen we jou om voorop te blijven lopen.

Persoonlijke
leeromgeving

Meer dan 300 trainingen in één leeromgeving. Afgestemd op jouw functie en behoeften: van medicatie tot veiligheid in de zorg.

Accreditatie en
certificering

Training behaald? In de online omgeving kun jij jouw behaalde certificaten downloaden en worden de accreditatiepunten geregistreerd.

Altijd
up-to-date

Welke training je ook kiest, je kunt bij ons altijd rekenen op actuele trainingen van de hoogste kwaliteit. We werken samen met betrouwbare partners.

Vernieuw je vaardigheden: online trainingen op maat

Je bent goed in je werk en je wilt je vaardigheden up-to-date houden. Of juist nieuwe vakkennis leren. Maar wel op een moment dat het jou uitkomt. Jouw voorkeur gaat uit naar trainingen die goed aansluiten op jouw werksituatie. 

Je vindt bij Groeispurt online trainingen voor de volgende zorgfuncties:

Vrouw met rood haar glimlacht naar een computerscherm, terwijl een man met hoofdtelefoon voor een laptop zit

Investeer in jezelf met Groeispurt

Wil je aan de slag, dan kun je een abonnement afsluiten waarna je direct toegang krijgt tot de leeromgeving. De online trainingen in de leeromgeving zijn gratis, de praktijktrainingen variëren in prijs. Bekijk hier het volledige aanbod.

Stap 1:
Registreer jezelf

We vragen je om een aantal gegevens zoals je naam en email. Hierna hoef je alleen nog je account te verifiëren.

Stap 2:
Betaal je abonnement

Het groeispurt abonnement kost de eerste 12 maanden slechts €100,-. Hierna is het maandelijks opzegbaar.

Stap 3:
Koop jouw training

Kies een online of praktijktraining die bij jouw functie past. De trainingen variëren in prijs, bekijk het volledige aanbod hier.

Uitgelichte trainingen

EHBO
Online | 4 uur
4 Accreditatiepunten
Medicatie
Online | 4 uur
3 Accreditatiepunten
Agressie en veiligheid
Online | 4 uur
1 Accreditatiepunt

Online leren aanvullen met praktijkscholing

Bevoegd en bekwaam word én blijf je door het volgen van praktijktrainingen. Belangrijk voor jouw ontwikkeling als zorgprofessional. Daarom vind je in de leeromomgeving ook diverse praktijktrainingen van verschillende opleidingspartners.

Erkenning voor je ontwikkeling

Alle trainingen zijn geaccrediteerd. Dit betekent dat je niet alleen waardevolle kennis opdoet en groeit als zorgprofessional, maar ook de benodigde accreditatiepunten ontvangt.

Het handige platform helpt jou om je trainingen af te ronden, zodat je niets vergeet en ook echt alle accreditatiepunten per training behaalt.

Ontdek Groeispurt

Benieuwd hoe je jouw zorgcarière een groeispurt kunt geven? Bekijk de demo en ontdek een selectie van de trainingen binnen de leeromgeving.

Veelgestelde vragen

Je kunt je hier aanmelden. Zodra je je naam, e-mailadres en wachtwoord hebt ingevuld ontvang je een mail om je account te verifiëren.

Na de verificatie maak je jouw profiel compleet en voldoe je de betaling. Je krijgt direct toegang tot jou persoonlijke leeromgeving.

Je sluit een abonnement af voor 12 maanden. Het is het eerste jaar niet mogelijk om maandelijks op te zeggen. 

Na afloop van de eerste 12 maanden kun je het abonnement per maand opzeggen. Vanaf dit moment ga je €12,- per maand betalen.

Je sluit een abonnement voor 12 maanden af waarna je toegang krijgt tot Groeispurt.

In groeispurt vind je +500 online trainingen die gratis zijn. Voor praktijktraining betaal je per training die je volgt. De praktijktrainingen variëren in prijs. Doordat PIDZ voor jou overeenkomsten met diverse opleiders heeft afgesloten, zijn de kosten voor deze trainingen via Groeispurt lager dan wanneer je deze rechtstreeks bij de opleider volgt. 

Zodra je een praktijktraining hebt betaald is het niet mogelijk om deze nog te annuleren.

Ja dat kan, je kunt je hier aanmelden en een account aanmaken. 

Je accredidatiepunten worden automatisch verwerkt. Als je BIG-geregistreerd bent of een geldig account hebt bij het V&VN kwaliteitsregister worden je accreditatiepunten automatisch bijgeschreven na het behalen van een online training. 

Het aantal behaalde accreditatiepunten blijft verder ook altijd inzichtelijk in groeispurt. Je ontvangt zelfs een melding wanneer ze verlopen zijn en je een training weer opnieuw kunt volgen.

Geeft niets kan gebeuren. Ons supportteam staat voor je klaar en kijkt graag met je mee. Je kunt contact met ons opnemen via mail, support@e-zylearning.nl Wanneer je een email stuurt, vermeld dan je e-mailadres en gebruikersnaam. Dit helpt ons om je sneller van dienst te zijn.  

Ontdek groeispurt, het platform voor zorgprofessionals zoals jij

Verrijk je kennis, vergroot je vaardigheden en til je carrière naar een hoger niveau. Meld je nu aan en start jouw groeispurt vandaag nog!