geef je zorgcarrière een groeispurt

Het up-to-date houden van je kennis en vaardigheden is cuciaal om de beste zorg te kunnen blijven bieden. Maar waar vind je kwalitatieve, relevante trainingen die echt bij jouw functie passen? Groeispurt biedt de oplossing.

Het platform biedt op maat gemaakte online en praktijktrainingen, speciaal voor zorgprofessionals die willen groeien in hun vak. Zo helpen we jou om voorop te blijven lopen.

Persoonlijke
leeromgeving

Meer dan 80 trainingen in één leeromgeving. Afgestemd op jouw functie en behoeften: van medicatie tot veiligheid in de zorg.

Accreditatie en
certificering

Training behaald? In de online omgeving kun jij jouw behaalde certificaten downloaden en worden de accreditatie punten geregistreerd.

Altijd
up-to-date

Welke training je ook kiest, je kunt bij ons altijd rekenen op actuele trainingen van de hoogste kwaliteit. We werken samen met betrouwbare partners.

Vernieuw je vaardigheden: online trainingen op maat

Je bent goed in je werk en je wilt je vaardigheden up-to-date houden. Of juist nieuwe vakkennis leren. Maar wel op een moment dat het jou uitkomt. Jouw voorkeur gaat uit naar trainingen die goed aansluiten op jouw werksituatie. 

Je vindt bij Groeispurt online trainingen voor de volgende zorgfuncties:

Groeispurt-volg-diverse-onlinetrainingen-in-de-zorg

Uitgelichte trainingen

Agressie en veiligheid
Online | 4 uur
1 Accreditatiepunt
EHBO
Online | 4 uur
4 Accreditatiepunten
Medicatie
Online | 4 uur
3 Accreditatiepunten

Online leren aanvullen met praktijkscholing

Bevoegd en bekwaam word én blijf je door het volgen van praktijktrainingen. Belangrijk voor jouw ontwikkeling als zorgprofessional. Daarom vind je in de leeromomgeving vanaf oktober ook diverse praktijktrainingen van verschillende opleidingspartners.

Het aanbod wordt op dit moment samengesteld, zodat jij vanaf oktober de juiste praktijktrainingen kunt volgen. Wil jij op de hoogte worden gehouden over het aanbod van praktijktrainingen? Schrijf je dan in.

Erkenning voor je ontwikkeling

Alle trainingen zijn geaccrediteerd. Dit betekent dat je niet alleen waardevolle kennis opdoet en groeit als zorgprofessional, maar ook de benodigde accreditatiepunten ontvangt.

Het handige platform helpt jou om je trainingen af te ronden, zodat je niets vergeet en ook echt alle accreditatiepunten per training behaalt.

Ontdek Groeispurt

Benieuwd hoe je jouw zorgcarière een groeispurt kunt geven? Bekijk de demo en ontdek een selectie van de trainingen binnen de leeromgeving.

Investeer in jezelf voor slechts €10,- per maand

Wij geloven dat kwalitatieve trainingen en ontwikkeling betaalbaar moeten zijn voor iedere zorgprofessional. Wil je aan de slag, dan kun je een jaar abonnement afsluiten en krijg je direct toegang tot de leeromgeving.

De modules in de leeromgeving zijn ontwikkeld door professionals, voor professionals. Hierdoor sluiten ze uitstekend aan bij jouw functie. Heb je een training gevonden die je wil volgen? Dan betaal je hiervoor nog een aanvullende vergoeding. 

Veelgestelde vragen

Je kunt je hier aanmelden. Zodra je je naam, e-mailadres en wachtwoord hebt ingevuld ontvang je een mail om je account te verifiëren.

Na de verificatie maak je jouw profiel compleet en voldoe je de betaling. Je krijgt direct toegang tot jou persoonlijke leeromgeving.

Je sluit een abonnement voor één jaar af tegen een bedrag van €10,- per maand. Het is het eerste jaar niet mogelijk om maandelijks op te zeggen. 

Na afloop van de eerste 12 maanden kun je het abonnement per maand opzeggen.

Voor een vast bedrag van 10 euro per maand krijg je toegang tot Groeispurt. Vervolgens betaal je per online of praktijktraining die je volgt. Doordat PIDZ voor jou overeenkomsten met diverse opleiders heeft afgesloten, zijn de kosten voor deze trainingen via Groeispurt lager dan wanneer je deze rechtstreeks bij de opleider volgt. 

Zodra je een onlinetraining hebt betaald is het niet mogelijk om deze nog te annuleren.

Ja dat kan, je kunt je hier aanmelden en een account aanmaken. Om gebruik te maken van groeispurt betaal je een maandelijks bedrag van €10,-.

Je accredidatiepunten worden automatisch verwerkt. Als je BIG-geregistreerd bent of een geldig account hebt bij het V&VN kwaliteitsregister worden je accreditatiepunten automatisch bijgeschreven na het behalen van een online training. 

Het aantal behaalde accreditatiepunten blijft verder ook altijd inzichtelijk in groeispurt. Je ontvangt zelfs een melding wanneer ze verlopen zijn en je een training weer opnieuw kunt volgen.

Voor alle trainingen kun je certificaten behalen. Wanneer je een training volledig afrondt ontvang je binnen 1 à 2 dagen je certificaat. Deze kun je na het afronden van de training direct downloaden. Ben je aangesloten bij PIDZ dan kun je jouw behaalde certificaten ook uploaden in mijnPIDZ.

Geeft niets kan gebeuren. Ons supportteam staat voor je klaar en kijkt graag met je mee. Je kunt contact met ons opnemen via mail, support@e-zylearning.nl Wanneer je een email stuurt, vermeld dan je e-mailadres en gebruikersnaam. Dit helpt ons om je sneller van dienst te zijn.  

Ontdek groeispurt, het platform voor zorgprofessionals zoals jij

Verrijk je kennis, vergroot je vaardigheden en til je carrière naar een hoger niveau. Meld je nu aan en start jouw groeispurt vandaag nog!

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.