Heb jij de nieuwe PIDZ app al?

We hebben hard gewerkt aan een update van onze app. In de afgelopen periode is deze getest door een grote groep zzp’ers. En nu zijn we er klaar voor: de app is nu voor iedereen beschikbaar!

Wat is er veranderd in de nieuwe app?

Op het eerste gezicht is er weinig veranderd in de nieuwe app. Hij ziet er namelijk nog precies hetzelfde uit. Toch zijn er twee belangrijke dingen veranderd:

  • De agenda is aangepast naar de wensen van zzp’ers
  • De gebruikerservaring is verbeterd

Daarnaast hebben we nog vele kleine puntjes verbeterd. En het mooie van deze nieuwe versie van de app, is dat deze klaar is om verder uitgebreid te worden met nieuwe features. Zo kunnen we er in de toekomst voor zorgen dat je met de app precies hetzelfde kunt als met mijnPIDZ op de laptop of computer.

Hoe krijg je de nieuwe app?

Als je de oude PIDZ app al had en je hebt automatische updates aan staan, dan hoef je niets te doen. De app wordt vanzelf gedownload en geüpdatet naar de nieuwe versie. Had je de PIDZ-app nog niet geïnstalleerd of heb je automatisch updates uit staan? Ga dan naar de appstore op je telefoon en update of download de app.

Vergeet niet om deze post te delen.

Picture of Tom Lemmens | PIDZ
Tom Lemmens | PIDZ
PIDZ is niet zomaar een organisatie. Achter PIDZ schuilt een duidelijk verhaal. Als senior communicatie adviseur heeft Tom als doel om met een heldere communicatiestrategie het verhaal van PIDZ nog duidelijker naar buiten te brengen. Wel op een manier die goed bij hem past: warm en gestructureerd.

Pauzemomentje?
Ontdek onze nieuwsbrief