HKZ-certificering: nieuwe groepen gepland in de PIDZ Academie

De wet dba, de Wkkgz: beide wetten zijn van groot belang voor zzp’ers in de zorg. En stellen eisen op gebied van kwaliteit én ondernemerschap. Ben jij op de hoogte van wat deze eisen zijn op het gebied van kwaliteit en ondernemerschap? En voldoe je eraan? In dit artikel vertellen we je graag iets meer over het HKZ-keurmerk. Met het HKZ-keurmerk voldoe je als zzp’er aan de wet-en regelgeving en daarnaast vormt het een bevestiging richting je opdrachtgever.

Wat betekent het keurmerk?
Het keurmerk houdt rekening met de eisen op het terrein van ondernemerschap, de kwaliteit van zorg- en dienstverlening en de wetgeving waaraan zzp’ers in zorg en welzijn moeten voldoen. Met het keurmerk toon je als zzp’er aan dat je staat voor een eigen praktijk waar kwaliteit van zorg en duurzaam ondernemerschap een plek hebben.

Wat heb ik aan het HKZ-keurmerk?
Het HKZ-keurmerk voor zzp’ers in de zorg is een onafhankelijke toets van jouw kwaliteiten, je voldoet ermee aan wet- en regelgeving, je kunt zonder zorgen ondernemen en het vormt een bevestiging richting je opdrachtgevers. Voor jou als zorgprofessional is het dan ook goed om een HKZ-certificaat te behalen.

Nieuw HKZ-traject start op 27 augustus
In de PIDZ Academie kun je het traject tot HKZ-certificering volgen, onder begeleiding van Chantalle Laheij van Allargando. Tijdens dit traject leer je welke eisen de wet aan jou als zelfstandig zorgprofessional stelt, en ga je hier ook direct mee aan de slag zodat je met jouw onderneming voldoet aan de wet- en regelgeving. Op 27 augustus aanstaande start een nieuw traject. Ben jij erbij?

Aanmelden
Interesse? Kijk voor meer informatie en aanmelden in de PIDZ Academie. Klik in mijnPIDZ in het menu op PIDZ Academie. Heb je nog geen account? Dan kun je dit ook via deze pagina op mijnPIDZ gratis aanvragen.

21 juli 2020

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.