Hoe werkt mijnPIDZ®

Onze liefde voor de zorg koppelen we bij PIDZ aan de allerlaatste software en online mogelijkheden. Het online PIDZ-systeem is een zorgvuldig samengestelde database met zelfstandige zorgprofessionals en opdrachten van zorginstellingen.

Onze slimme software zorgt voor een perfecte match tussen de specifieke wensen en eisen van zorginstellingen en de kwaliteiten en wensen van zelfstandig zorgprofessionals. Eenvoudig, snel en 24/7 up-to-date: met een paar klikken vind jij jouw ideale opdracht of zorgverlener.

mijnPIDZ® voor zorgprofessionals

Via mijnPIDZ® houd je eenvoudig je CV bij. Hierin vermeld je alle gegevens die voor opdrachtgevers relevant zijn. Denk aan je diploma’s en behaalde certificaten. Zo kun jij je in ons systeem op basis van ervaring en specialiteiten duidelijk onderscheiden van andere zorgprofessionals.

Ook vul je jouw uurtarief, beschikbaarheid en maximale reisafstand in. Op basis van deze gegevens zorgt mijnPIDZ ervoor dat je enkel uitnodigingen ontvangt voor opdrachten die precies bij jouw kwaliteiten en wensen passen.

Heb je een opdracht geaccepteerd en uitgevoerd? Dan zorgt mijnPIDZ® voor het papierwerk: met een paar klikken verzend je je urenregistratie en factuur.

Aan de slag als zelfstandig zorgprofessional

Met een simpele druk op de knop gaan opdrachtgevers op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals. Wij zijn daarom altijd op zoek naar vakbekwame zorgprofessionals zoals jij.

Wil jij ook zelf bepalen hoe, voor wie en wanneer je werkt? Wij ontmoeten je graag!

mijnPIDZ® voor zorginstellingen

mijnPIDZ agenda op telefoon

Zoek je een zorgprofessional voor jouw opdracht? Je vind deze snel en eenvoudig via mijnPIDZ®. In ons online systeem zet je zelf 24/7 je opdracht uit in een ruime pool van ervaren zorgprofessionals.

Via de zoek & boek-module geef je aan welke eisen en wensen je aan de zorgprofessional stelt. Denk aan diploma’s, maar ook aanvullende certificaten zoals BHV.

Ons systeem gaat automatisch op zoek naar de beste match. Je ontvangt het profiel van de zorgprofessional die reageert. Wil je deze zorgprofessional inzetten voor je opdracht? Dan bevestig je de opdracht met één klik op de knop.

Samenwerken met PIDZ?

Als partner voor mens en organisatie willen wij de zorg verbinden met de mensen die erin werkzaam zijn. Dat vraagt om oprechte betrokkenheid en echte liefde voor het vak.

Met passende zorgprofessionals vinden we een oplossing voor complexe vraagstukken. Heb je interesse in een samenwerking?