‘Loondienst? Nee! Zzp’er? Mwah. Ontdek uitzenden op z’n PIDZ’

Vast werk is niets voor jou. De rest van je leven tegen dezelfde koppen aan kijken? Nee bedankt. Je houdt van vrijheid en afwisseling. Maar stiekem vind je het ook wel fijn om niet zelf al je opdrachten te regelen. Prima toch! Bij ons kun je ook gewoon aan de slag als uitzendkracht. Maar dan op z’n PIDZ natuurlijk. Gewoon samen met ons kijken welke opdrachten en instellingen het beste bij je passen. Wij regelen de rest, het enige wat jij hoeft te doen is dat waar je goed in bent: zorgen voor mensen.

Zorgverleners gezocht.

Organisaties in zorg en welzijn bieden hun opdrachten aan via PIDZ. Denk bijvoorbeeld aan opdrachten in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, thuiszorg, GGZ, verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, justitiële inrichtingen en voor PGB-houders. Wij zijn daarom altijd op zoek naar vakbekwame zorgverleners zoals jij.

Optimale vrijheid

Bij PIDZ bepaal je zelf hoeveel je werkt, waar en wanneer. Jij kiest wat past bij jouw situatie.

Vind leuk werk

Geen onzekerheid meer over werk, niet meer achter opdrachten aanjagen. Hoe heerlijk is dat? Organisaties in zorg en welzijn bieden hun opdrachten aan via PIDZ. Jij bepaalt zelf wat je leuk vindt.

Maak de klik

PIDZ besteedt veel tijd aan de intake van zowel zorgverleners als opdrachtgevers. Die persoonlijke aandacht in combinatie met slimme software zorgt voor een perfecte match.

Vergeet het papierwerk

Met PIDZ hoef jij je als uitzendkracht geen zorgen te maken over de administratie. Daar zorgen wij voor. Zodat jij kunt zorgen voor anderen.

Blijf bij en maak vrienden

Via PIDZ blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, regel je je bijscholing en ontmoet je regelmatig andere zelfstandige zorgverleners om bij te kletsen, uit te huilen of een high-five uit te wisselen.

PIDZ is ook heel veel niet
(gelukkig maar).

PIDZ is geen bemiddelingsbureau, je betaalt ons ook geen inschrijf- of servicekosten. Via PIDZ sta je in verbinding met opdrachtgevers en collega’s. Dat is alles. De rest kun je prima zelf. Daar waar nodig helpen we je. Altijd geldt: jij bepaalt wat PIDZ voor jou kan betekenen.

Uitzendkracht worden?

Dat begint bij het maken van een afspraak. Tijdens het eerste gesprek bespreken we je CV, beschikbaarheid en voorkeuren. Samen bepalen we welk soort opdracht en zorginstelling het beste bij jou past. Voordat je aan de slag gaat teken je eerst een arbeidsovereenkomst (ABU CAO). Je salaris (en overige vergoedingen zoals reiskosten) worden ingeschaald volgens de CAO van de zorginstelling waarvoor je gaat werken.

Kom erbij. Sluit je aan!

Bij PIDZ vinden we dat je alleen goed voor een ander kunt zorgen als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Daarom bieden we je als zorgverlener een thuis. Een plek waar je je gewaardeerd voelt en ruggespraak kunt houden.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek óf heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Actueel

Het bijzonder hechte gezin van planner George

lees meer

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.