‘Hé dat is leuk:
helemaal zelfstandig
en toch nooit alleen!’

Via PIDZ koppel je alles wat leuk is aan zelfstandig werken in de zorg aan alles wat nóg leuker is aan zelfstandig werken in de zorg. Serieus. Alle vervelende zaken worden voor je geregeld. Jij doet waar je gelukkig van wordt en staat er nooit alleen voor.

Bij PIDZ zijn we er voor elkaar en het voelt ook echt een beetje als een warm nest. Zeg nou zelf: wanneer was jouw laatste vrijdagmiddagborrel?

Blijf jezelf

PIDZ is een netwerk van zelfstandige zorgverleners. Je runt je eigen bedrijf en bouwt je eigen naam op. Je blijft dus 100% zelfstandig.

Vind leuk werk

Geen onzekerheid meer over werk, niet meer achter opdrachten aanjagen. Hoe heerlijk is dat? Organisaties in zorg en welzijn bieden hun opdrachten aan via PIDZ. Jij bepaalt zelf wat je leuk vindt.

Maak de klik

PIDZ besteedt veel tijd aan de intake van zowel zorgverleners als opdrachtgevers. Die persoonlijke aandacht in combinatie met slimme software zorgt voor een perfecte match.

Bepaal alles zelf

Je bepaalt zelf je werktijden, uurtarief en hoe je je werk graag doet. Dat regel je allemaal rechtstreeks met je opdrachtgevers. PIDZ zit daar niet tussen, wij faciliteren alleen.

Vergeet het papierwerk

Bij PIDZ hou je je administratie heel eenvoudig online bij. Je agenda bijwerken, uren boeken en factureren? Je regelt het in een paar klikken.

Blijf bij en maak vrienden

Via PIDZ blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, regel je in de PIDZ Academie je bijscholing en ontmoet je regelmatig andere zelfstandige zorgverleners om bij te kletsen of kennis uit te wisselen.

PIDZ is ook heel veel niet
(gelukkig maar).

PIDZ is geen bemiddelingsbureau, je betaalt ons ook geen inschrijf- of servicekosten. Via PIDZ sta je in verbinding met opdrachtgevers en collega’s. Dat is alles. De rest kun je prima zelf. Daar waar nodig helpen we je. Bij je start als zzp’er bijvoorbeeld. Bij je opleidingen en bijscholingen via onze PIDZ Academie. Of bij praktische zaken zoals je boekhouding. En door samen een verzekering af te sluiten zijn we allemaal voordeliger uit. Altijd geldt: jij bepaalt wat PIDZ voor jou kan betekenen. Je bent niet voor niets voor jezelf begonnen.

Zzp’er worden? Wij zijn er voor je.

Overweeg je te starten als zzp’er? Maar je hebt geen idee wat er op je af komt? Wij ondersteunen je graag bij het maken van een vliegende start. Daarvoor hebben we het PIDZ-starterspakket® ontwikkeld. Zo helpen we jou alles in één keer goed te regelen. Je kiest voor zekerheid en gemak! Je voldoet automatisch aan alle wettelijke verplichtingen en krijgt bovendien 5 uur individuele begeleiding van een van onze medewerkers. En natuurlijk mag je ons daarna ook altijd bellen.

Zorgverleners gezocht.

Organisaties in zorg en welzijn bieden hun opdrachten aan via PIDZ. Denk bijvoorbeeld aan opdrachten in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, thuiszorg, GGZ, verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, justitiële inrichtingen en voor PGB-houders. Wij zijn daarom altijd op zoek naar vakbekwame zorgverleners met de juiste diploma’s en twee jaar relevante werkervaring. Naar zorgverleners zoals jij.

Verzorgende niveau 2+3
Verzorgende IG
Verpleegkundige niveau 4/5
B-verpleegkundige (GGZ)
Wijkverpleegkundige
Sociaal pedagogisch werker
Sociaal pedagogisch hulpverlener
Woonbegeleider
Groepsleider

SPV’er
(Justitiëel) inrichtingswerker
Activiteitenbegeleider
GZ psycholoog
Oncologie verpleegkundige
Operatie assistent
Anesthesie professional
Recovery verpleegkundige
IC verpleegkundige

CCU verpleegkundige
Dialyse verpleegkundige
SEH verpleegkundige
Ambulance verpleegkundige
Meldkamercentralist
Röntgenlaborant
Basisarts/medisch specialist
Apothekersassistent
Doktersassistent

Kom erbij. Sluit je aan!

Bij PIDZ vinden we dat je alleen goed voor een ander kunt zorgen als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Daarom bieden we je als zelfstandig zorgverlener een thuis. Een plek waar je je gewaardeerd voelt en ruggespraak kunt houden.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek óf heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Actueel

ADL praktijktraining (10-3): meld je aan!

lees meer

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.