‘De beste zorg regel je zelf’

Je kunt thuis wel wat hulp gebruiken, maar wilt niet zomaar iedereen over de vloer. Bij PIDZ kies je zelf de zorgverlener waar je het beste gevoel bij hebt. En als het toch niet klikt, zoeken we gewoon verder. We houden een zeer intensieve intake en kennen iedereen die bij ons is aangesloten persoonlijk. Daardoor vinden we altijd die ene zorgverlener die bij je past. Iemand die begeleiding en verzorging, verpleegkundige of zelfs terminale zorg aan jou aanpast en niet andersom. Zo doen we dat bij PIDZ.

Maak de klik

PIDZ besteedt veel tijd aan de intake van zowel zorgverleners als opdrachtgevers. Die persoonlijke aandacht in combinatie met slimme software zorgt voor een perfecte match

Flexibele professionals

De zorgverleners die zich aansluiten bij PIDZ zijn goed gekwalificeerd, gemotiveerd en hebben jaren ervaring. Mensen met hart voor hun vak

Direct contact

Je hebt via PIDZ een vaste zorgverlener met wie de lijnen kort zijn.

Zorg draait om mensen.

Laten we daar eens mee beginnen. Met mensen. Mensen die willen zorgen voor andere mensen, want daar draait het om. Bij PIDZ brengen we zorgprofessionals samen die er net zo over denken. Daarbij ontzorgen we zowel opdrachtgevers als zorgverleners, zodat ze bevlogen blijven (of hun bezieling terugvinden). En we houden de kosten zo laag mogelijk, zodat er meer geld overblijft voor betere zorg.

De voordelen van PIDZ.

We hebben het mooiste vak dat er bestaat, dat mogen we nooit vergeten. Samen maken we zorg weer leuk, flexibel, mensgericht en betaalbaar. Of je nou een zelfstandig of gedetacheerde zorgverlener zoekt. De mensen met het grootste zorghart vind je via PIDZ. De belangrijkste voordelen op een rij:

• Zorgvuldig samengestelde database
• mijnPIDZ is 24/7 beschikbaar én up-to-date
• Buiten kantooruren bereikbaar vanaf 7.00 en tot 23.00 uur
• Zoeken op specifieke wensen en eisen
• Alleen gekwalificeerde zorgverleners
• Contracten van bepaalde duur
• Verassend lage tarieven
• Automatische facturatie

Meer weten? Wij zijn er voor je.

 

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek óf heb je vragen?
Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.