‘Zo vertrouwd dat ze geen vervanger lijkt’

Je wilt goede zorg leveren. Juist als het druk is, moet je kunnen vertrouwen op deskundige zorgverleners. Bij PIDZ kun je 24 uur per dag terecht voor flexibele professionals. PIDZ zorgt voor een oplossing. Altijd.

Maak de klik

PIDZ besteedt veel tijd aan de intake van zowel zorgverleners als opdrachtgevers. Die persoonlijke aandacht in combinatie met slimme software zorgt voor een perfecte match.

Flexibele professionals

De zorgverleners die zich aansluiten bij PIDZ zijn goed gekwalificeerd, gemotiveerd en hebben jaren ervaring. Mensen met hart voor hun vak.

Zorg draait om mensen.

Laten we daar eens mee beginnen. Met mensen. Mensen die willen zorgen voor andere mensen, want daar draait het om. Bij PIDZ brengen we zorgprofessionals samen die er net zo over denken. Daarbij ontzorgen we zowel opdrachtgevers als zorgverleners, zodat ze bevlogen blijven (of hun bezieling terugvinden). En we houden de kosten zo laag mogelijk, zodat er meer geld overblijft voor betere zorg.

Altijd verbonden.

De zorg voor mensen vindt niet plaats tijdens kantooruren. Op ieder moment van de dag ontstaat er ergens een hulpvraag die een antwoord verdient. Ons online PIDZ-systeem is dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en up-to-date.

De voordelen van PIDZ.

We hebben het mooiste vak dat er bestaat, dat mogen we nooit vergeten. Samen maken we zorg weer leuk, flexibel, mensgericht en betaalbaar. Of je nou een zelfstandig of gedetacheerde zorgverlener zoekt. De mensen met het grootste zorghart vind je via PIDZ. De belangrijkste voordelen op een rij:

• Zorgvuldig samengestelde database
• mijnPIDZ is 24/7 beschikbaar én up-to-date
• Buiten kantooruren bereikbaar vanaf 7.00 en tot 23.00 uur
• Zoeken op specifieke wensen en eisen
• Alleen gekwalificeerde zorgverleners
• Contracten van bepaalde duur
• Verrassend lage tarieven
• Automatische facturatie

Meer weten? Wij zijn er voor je.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek óf heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Zorgverleners beoordelen PIDZ met een

8,7

Actueel

ADL praktijktraining (10-3): meld je aan!

lees meer

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.