Nieuw Ode aan de Zorg, ons online magazine dat jou helpt meer geluk in je werk te vinden.

In memoriam: PIDZ’er Abdelhafid Koubaa (43)

Ons bereikte het verdrietige nieuws dat PIDZ’er Abdelhafid Koubaa op zaterdag 11 juni op 43-jarige leeftijd is overleden na een ongeluk. Abdelhafid kreeg voornamelijk opdrachten in de regio van PIDZ Groningen, waar hij begeleiding bood aan cliënten. Abdelhafid kwam regelmatig in de Moskee Groningen, waar hij dinsdagmiddag is herdacht.

Zijn overlijden maakt veel los binnen de islamitische gemeenschap. Zo valt te lezen op de Facebookpagina van Moskee Groningen. ,,Moge Allah onze broeder vergeven en barmhartig zijn. Moge Allah zijn graf verruimen en een tuin maken van de tuinen van het paradijs”, staat in het overlijdensbericht. ,,Moge Allah hem de hoogste rangen in het paradijs schenken. Moge Allah de familie geduld schenken en ons herenigen in de allerhoogste gradaties van het paradijs.”

Na het djanazahgebed (overlijdensgebed) is Abdelhafid naar de islamitische begraafplaats in Zuidlaren gebracht, waar hij wordt begraven. Hij was gescheiden en laat drie kinderen na.

Wij wensen alle nabestaanden veel sterkte toe.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en trends voor zzp'ers in de zorg.

Vergeet niet om deze post te delen.

Wout Fassbender
Wout Fassbender
Met pen, camera of voicerecorder gaat Wout altijd op zoek naar een verhaal. Dit trekt hem het meest. Op deze wijze wil hij graag uitdragen waar PIDZ voor staat: met zorg verbonden. Als freelance (huis)journalist kan Wout bij PIDZ uiten wat hij het liefst doet: verhalen vertellen waarmee iedereen zich verbonden voelt.

Misschien is dit ook wel iets voor jou.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.