Interview: Maaike wordt gelukkig door het verbinden van mensen

Ervaring met zzp’ers had Maaike Verriet (36) al door haar werkzaamheden voor PrivaZorg. Sinds mei is ze de trotse franchisenemer van PIDZ Den Bosch en nog meer met zzp’ers en zorg verbonden.

“Ik word heel gelukkig wanneer de juiste zzp’er op de juiste afdeling terecht komt”, zegt ze, waarna een grote glimlach volgt. “Dat is mijn drijfveer.” Het is duidelijk dat Maaike veel energie haalt uit het verbinden van mensen. Haar deur staat altijd open. Zzp’ers komen regelmatig langs om te ‘keuvelen’, zoals Maaike dat noemt. “Ik sta altijd achter mijn zzp’ers.”

De nieuwste franchisenemer steekt veel tijd in haar contact met de klanten en zzp’ers. Wanneer een nieuwe zzp’er voor het eerst bij een van haar opdrachtgevers heeft gewerkt, gaat Maaike in gesprek met de zorgprofessional om erachter te komen hoe het is bevallen. Daarna evalueert ze met de opdrachtgever om zo een beter beeld te krijgen van de zzp’er. “Ik merk dat zzp’ers en klanten het prettig vinden om de dialoog aan te gaan.”

Maar ze is ook duidelijk: wanneer een zelfstandige zorgprofessional niet naar behoren functioneert op de afdeling, dan zoekt ze iemand anders. “Zo merken ze dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat. Ik wil graag de juiste mensen op de juiste plekken hebben.”

Altijd bereikbaar
PIDZ loopt 24 uur per dag, 7 dagen in de week door. Net als de zorg. Dat vindt Maaike prettig. “Ik vind het heerlijk om ’s avonds nog even bezig te zijn. Stilzitten kan ik niet. Ik heb het liever heel druk, dan heel rustig. Ik bewijs mijzelf graag binnen dit groeiend bedrijf.” Om de groei van PIDZ nog verder te ondersteunen, wordt Maaike vanaf eind november één dag in de week door Wieke van de Leemput (48) versterkt. Zij gaat Maaike helpen om PIDZ Den Bosch nog beter op de kaart te zetten.

Voldoening
Ondanks haar moeders zorgachtergrond, is de zorg Maaike niet met de paplepel ingegoten. Ze werkte met haar bedrijfskundige achtergrond onder andere als consultant bij verschillende organisaties. Vijf jaar geleden begon ze bij PrivaZorg om haar ouders, die dit bedrijf in 2010 oprichtten, te ondersteunen. En dat beviel en bevalt haar nu nog erg goed.

Via een kennis kwam ze bij PIDZ terecht. “De uitstraling en de filosofie maakten me meteen enthousiast. Na een kennismakingsgesprek met Ron en Fass wilde ik alleen nog maar meer onderdeel worden van deze organisatie.” Maaike blijft dan ook graag verbonden met PIDZ. “Het voelt als een familiebedrijf”, zegt ze. “Alles kan worden besproken en ik ben niet met randzaken bezig. Ik ben bezig met het verbinden van zzp’ers aan klanten. Ik geloof in de filosofie van PIDZ en zal hem nog jaren uitdragen.”

 

 

17 november 2016

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.