Intervisietraject zzp’ers: slechts enkele plaatsen beschikbaar

Als zzp’er in de zorg werk je zelfstandig. Je hebt geen vaste collega’s om je functioneren mee te bespreken. Toch maak je ongetwijfeld situaties mee die je graag wil voorleggen aan vakgenoten: hoe gaan zij hiermee om? Hoe kun je leren van bepaalde knelpunten, leerpunten en incidenten?

Wij hebben onszelf als doel gesteld om het werkgeluk van zorgprofessionals in Nederland te verhogen. En wij geloven dat de kennis en inzichten die jij tijdens intervisiebijeenkomsten vergaart, hieraan bijdragen. Daarom faciliteren wij vanaf september een eerste intervisietraject voor zzp’ers in de zorg. We starten in eerste instantie met drie bijeenkomsten en evalueren aan het eind. Afhankelijk daarvan gaat de intervisie wel of niet verder.

Inhoud intervisies

Jouw praktijksituaties staan centraal tijdens de serie van drie intervisiebijeenkomsten van elk 3 uur, die begeleid worden door intervisiebegeleider Maartje op de Coul van dev organisatieadviseurs. Samen met ongeveer 7 andere zzp’ers in de zorg, ga je in gesprek over zaken die jij op de werkvloer meegemaakt hebt en in de toekomst anders wil aanpakken. De ervaringen van mede-zzp’ers en professionele begeleiding gaan je hierbij helpen.

Doel intervisietraject

Intervisie is een instrument dat bijdraagt aan jouw professionaliteit en kwaliteit als zorgverlener. Het heeft als doel inzicht te krijgen in het eigen professioneel handelen door in een kleine groep van vakgenoten te reflecteren op een vraagstuk vanuit het werk. Daarmee verbeter je de zorg én je eigen werkgeluk. Maar dat is niet het enige: je bent als zzp’er vanuit de Wkkgz verplicht namelijk om minimaal één keer per jaar een intervisiebijeenkomst bij te wonen.

Locatie en data

De drie intervisiebijeenkomsten vinden plaats op het kantoor van dev organisatieadviseurs in Den Bosch (Oliemolensingel 1). De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 28 september, dinsdag 16 november en dinsdag 18 januari 2022. De bijeenkomsten duren van 14.30 tot 17.30 uur.

Let op: Voor een goed verloop van het intervisietraject wordt van deelnemers verwacht dat ze bij alle drie de bijeenkomsten aanwezig zijn.

Kosten

Bij 8 deelnemers kost deelname aan het intervisietraject van drie bijeenkomsten € 300,-. Deze kosten zijn onder de post studiekosten aftrekbaar van de belasting.

Aanmelden

We hebben nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Heb je interesse in deelname aan het intervisietraject? Vul dan snel het inschrijfformulier in. We behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Wanneer de groep vol is, laten we je dit weten en plaatsen we je in overleg eventueel op de reservelijst.

Heb je een vraag over de intervisiebijeenkomst? Neem dan gerust contact op met ons via kwaliteit@pidz.nl.

Vergeet niet om deze post te delen.

Picture of Tom Lemmens | PIDZ
Tom Lemmens | PIDZ
PIDZ is niet zomaar een organisatie. Achter PIDZ schuilt een duidelijk verhaal. Als senior communicatie adviseur heeft Tom als doel om met een heldere communicatiestrategie het verhaal van PIDZ nog duidelijker naar buiten te brengen. Wel op een manier die goed bij hem past: warm en gestructureerd.

Pauzemomentje?
Ontdek onze nieuwsbrief