Jubileum: PIDZ bestaat 10 jaar en geeft 3 cadeaus aan de zorg

Het is 2 februari 2021, een bijzondere dag. Vandaag bestaat PIDZ precies 10 jaar! Van een ontmoeting tussen twee zzp’ers in de zorg, onze oprichters Ron en Fass. Die samen begonnen op een kamertje van 3 bij 3 meter, alles zelf deden en werkten met Excel-bestanden. Tot waar we nu staan: een betrouwbare partner met 13 vestigingen, een landelijk netwerk van zzp’ers en zorginstellingen waarbij kwaliteit voorop staat.

Jubileumjaar

Vandaag start ons jubileumjaar. Een jaar waarin we met gepaste trots terugkijken naar bijzondere momenten uit de afgelopen 10 jaar. Maar waarin we ook kennis delen uit het netwerk van experts op het gebied van ondernemen in de zorg dat we de afgelopen jaren zorgvuldig om ons heen opgebouwd hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan webinars en kennisartikelen over onderwerpen die passen bij ondernemerschap in de zorg.

Cadeau aan de zorg

Als startschot van ons jubileumjaar trakteren wij vandaag. We geven een cadeau aan de zorg. Drie cadeaus om precies te zijn. We steunen vandaag namelijk drie goede doelen met een donatie, drie organisaties die zich inzetten voor zorginstellingen en cliënten in de drie grootste sectoren waarin wij werkzaam zijn: de GGZ, VVT en gehandicaptenzorg. Dit zijn MIND, het Ouderenfonds en HandicapNL.

Vandaag en de komende weken lees je hierover meer op onze website en social mediakanalen. En houd deze kanalen goed in de gaten voor alle leuke en bijzondere verhalen die er de komende maanden op gaan verschijnen.

Op naar de volgende 10 jaar PIDZ!

Vergeet niet om deze post te delen.

Picture of Wout Fassbender
Wout Fassbender
Met pen, camera of voicerecorder gaat Wout altijd op zoek naar een verhaal. Dit trekt hem het meest. Op deze wijze wil hij graag uitdragen waar PIDZ voor staat: met zorg verbonden. Als freelance (huis)journalist kan Wout bij PIDZ uiten wat hij het liefst doet: verhalen vertellen waarmee iedereen zich verbonden voelt.

Pauzemomentje?
Ontdek onze nieuwsbrief