Kennisbank

Er gebeurt veel in de zorg én binnen het ondernemerschap. Als zzp’er in de zorg is het daarom extra belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alles dat komt kijken bij werken in de zorg. Wij helpen je graag een handje door artikelen te delen waarin we onze kijk geven op relevante dingen voor jou als zorgprofessional.

Hoe houd je grip op je financiën als zzp’er in de zorg? In dit artikel geven we je enkele praktische tips.
Ook een bemiddelingsbureau heeft een rol om schijnzelfstandigheid van de zzp’er te voorkomen. Hier lees je welke rol PIDZ in het kader van de wet DBA speelt.
Als GGZ-instelling heb je te maken met de wet DBA. We leggen je in dit artikel uit waar jouw zorginstelling rekening mee moet houden als het gaat om deze wet.
Hoe zorg je voor een goede werk-privébalans bij zorgmedewerkers? In dit artikel geven wij enkele tips.
Wat zijn de voor- en nadelen van het werken via regionale zzp-pools? Je leest het in dit artikel.
Hoe bepaal je nu als zzp’er in de zorg je eigen uurtarief en waar moet je allemaal rekening mee houden? Dat leggen we jou uit in dit artikel.
het wordt een steeds belangrijker thema, ook voor zorgprofessionals. Wat is het eigenlijk, wat kun je eraan doen om meer werkgeluk te ervaren?
Wat gebeurt er na je aanmelding als zzp’er bij PIDZ? En welke acties verwachten we van jou? Je leest het in dit artikel.

Aan de slag als zorgprofessional via PIDZ

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame zorgprofessionals zoals jij: mensen met kennis van zaken en hart voor de zorg.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.