Nieuw Ode aan de Zorg, ons online magazine dat jou helpt meer geluk in je werk te vinden.

Kennisbank

Er gebeurt veel in de zorg én binnen het ondernemerschap. Als zzp’er in de zorg is het daarom extra belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alles dat komt kijken bij werken in de zorg. Wij helpen je graag een handje door artikelen te delen waarin we onze kijk geven op relevante dingen voor jou als zorgprofessional.

Het softwaresysteem van PIDZ, mijnPIDZ, is dag en nacht bereikbaar. Hoe vind je als zorginstelling geschikte zzp’ers in de zorg? Dat lees je in dit artikel.
Welke rol spelen zzp’ers in de flexibele schil van zorginstellingen en waarom is het goed om (een deel van) de flexibele schil extern door zzp’ers in te vullen?
Aangemeld bij PIDZ? Om de verwachtingen bij jou als zzp’er in de zorg goed te managen, delen we in dit artikel 5 dingen die PIDZ verwacht van een zzp’er.
In tien jaar tijd hebben veel zzp’ers in de zorg kennisgemaakt met PIDZ. Wat zijn hun ervaringen? Dat lees je in dit artikel.
Dagelijks kloppen zorginstellingen bij PIDZ aan voor zzp’ers in de zorg. In dit artikel lees je wat zorgorganisaties van de samenwerking vinden.
Wanneer je staat ingeschreven bij PIDZ, krijg je toegang tot ons mijnPIDZ systeem. In dit artikel leggen we uit hoe mijnPIDZ werkt & hoe je aan opdrachten komt.
Welke zzp verzekering moet je afgesloten hebben wanneer je je wil aanmelden bij PIDZ en welke verzekeringen raadt PIDZ aan? Je leest het in dit artikel.
Welke functieprofielen komen er het meest voor bij PIDZ? Je leest het in dit artikel.

Aan de slag als zorgprofessional via PIDZ

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame zorgprofessionals zoals jij: mensen met kennis van zaken en hart voor de zorg.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.