Kennisbank

Er gebeurt veel in de zorg én binnen het ondernemerschap. Als zzp’er in de zorg is het daarom extra belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alles dat komt kijken bij werken in de zorg. Wij helpen je graag een handje door artikelen te delen waarin we onze kijk geven op relevante dingen voor jou als zorgprofessional.

Werken in loondienst combineren met ondernemerschap, hoe doe je dat? Wij vertellen je er alles over. Hoe zit het bijvoorbeeld met je inkomstenbelasting?
Sinds 1 januari 2022 bestaat het Landelijk register zorgaanbieders. Wat houdt dit in en waar moet jij als zzp’er in de zorg op letten? Dat lees je hier.
Lees in deze blog wat schijnzelfstandigheid is en hoe je het voorkomt.
Hoe krijg je als planner de vakantieplanning van jouw zorginstelling goed gevuld? In dit artikel geven we je hier tips over.
Ben je een zzp’er in de zorg? Dan bouw je geen pensioen op. In dit artikel lees je verschillende manieren om jouw pensioen als zzp’er op te bouwen.
Het is weer tijd voor de btw-aangifte. Ben je zzp’er in de zorg? Dan werkt de btw-aangifte net even iets anders.
Stel… je hebt een opdracht in je agenda staan, maar je kunt deze om een bepaalde reden toch niet uitvoeren. Hoe pak je dit dan als zzp’er aan?
De wet DBA, hoe zat het ook alweer en waar moet ik als zzp’er in de zorg op letten? In dit artikel vind je het laatste nieuws!

Aan de slag als zorgprofessional via PIDZ

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame zorgprofessionals zoals jij: mensen met kennis van zaken en hart voor de zorg.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.