Kennisbank

Er gebeurt veel in de zorg én binnen het ondernemerschap. Als zzp’er in de zorg is het daarom extra belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alles dat komt kijken bij werken in de zorg. Wij helpen je graag een handje door artikelen te delen waarin we onze kijk geven op relevante onderwerpen voor zzp’ers en zorginstellingen.

In dit artikel duiken we in de betekenis van bekwaamheid, de verschillende soorten bekwaamheden, en hoe je jouw eigen bekwaamheid kunt vergroten.
Welke kosten maken zorginstellingen in een jaar, wat is het aandeel hierin van personeel in loondienst en welk aandeel heeft het PNIL? Dat leggen we je uit.
Welke flexibele arbeidsrelaties zijn er in de zorg, wat zijn de verschillen en hoe kun je ze inzetten als zorginstelling? Je leest het in dit artikel.
Hoe ga je als zorginstelling om met het facturatieproces om schijnzelfstandigheid te voorkomen? In dit artikel leggen we het je uit.
Wij geven 6 tips om jouw samenwerking met zzp’ers naar een hoger niveau te tillen.
Ontdek in dit artikel hoe jij, als zzp’er in de zorg, professionaliteit op de werkvloer uitdraagt.
Ontdek wat het nieuwe keurmerk voor zzp’ers in de zorg, BICKZ inhoudt en hoe je deze kunt behalen. Meer weten, lees verder.
Wat houdt de renseigneringsverplichting voor zorginstellingen in? We leggen het je uit in dit artikel.

Aan de slag als zorgprofessional via PIDZ

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame zorgprofessionals zoals jij: mensen met kennis van zaken en hart voor de zorg.