Nieuw Ode aan de Zorg, ons online magazine dat jou helpt meer geluk in je werk te vinden.

Kennisbank

Er gebeurt veel in de zorg én binnen het ondernemerschap. Als zzp’er in de zorg is het daarom extra belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alles dat komt kijken bij werken in de zorg. Wij helpen je graag een handje door artikelen te delen waarin we onze kijk geven op relevante dingen voor jou als zorgprofessional.

Wat is goede zorg en wat kunnen cliënt en patiënten doen als zij klachten hebben over de gekregen zorg? Dat staat allemaal in de Wkkgz. Lees meer:
Ben je zzp’er in de zorg, dan is het belangrijk om regelmatig bijscholing te volgen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de zorg.
Schijnzelfstandigheid is voor zzp’ers een belangrijk begrip. Schijnzelfstandigheid wil je absoluut voorkomen. Hoe doe je dit? Je leest het in dit artikel.
Het softwaresysteem van PIDZ, mijnPIDZ, is dag en nacht bereikbaar. Hoe vind je als zorginstelling geschikte zzp’ers in de zorg? Dat lees je in dit artikel.
Welke rol spelen zzp’ers in de flexibele schil van zorginstellingen en waarom is het goed om (een deel van) de flexibele schil extern door zzp’ers in te vullen?
Aangemeld bij PIDZ? Om de verwachtingen bij jou als zzp’er in de zorg goed te managen, delen we in dit artikel 5 dingen die PIDZ verwacht van een zzp’er.
In tien jaar tijd hebben veel zzp’ers in de zorg kennisgemaakt met PIDZ. Wat zijn hun ervaringen? Dat lees je in dit artikel.
Dagelijks kloppen zorginstellingen bij PIDZ aan voor zzp’ers in de zorg. In dit artikel lees je wat zorgorganisaties van de samenwerking vinden.

Aan de slag als zorgprofessional via PIDZ

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame zorgprofessionals zoals jij: mensen met kennis van zaken en hart voor de zorg.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.