Kennisbank

Er gebeurt veel in de zorg én binnen het ondernemerschap. Als zzp’er in de zorg is het daarom extra belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alles dat komt kijken bij werken in de zorg. Wij helpen je graag een handje door artikelen te delen waarin we onze kijk geven op relevante dingen voor jou als zorgprofessional.

Is het voor zzp’ers in de zorg eigenlijk interessant om je bhv-certificaat te halen? In dit artikel zetten wij de belangrijkste zaken op een rij.
Wat houdt de renseigneringsverplichting voor zorginstellingen in? We leggen het je uit in dit artikel.
Wat betekent de Wtza voor jou als zzp’er in de zorg en waar moet je op letten? Dat lees je in dit artikel.
Wat verstaan we onder bevoegd en bekwaam en hoe zorg je als zzp’er in de zorg ervoor dat je dit bent? In dit artikel leggen we het uit.
Ben je op zoek naar een bemiddelingsbureau in de zorg? Let dan niet alleen op de voordelen die ze je bieden, maar ook op hoe ze omgaan met de wet DBA.
Wat is goede zorg en wat kunnen cliënt en patiënten doen als zij klachten hebben over de gekregen zorg? Dat staat allemaal in de Wkkgz. Lees meer:
Ben je zzp’er in de zorg, dan is het belangrijk om regelmatig bijscholing te volgen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de zorg.
Schijnzelfstandigheid is voor zzp’ers een belangrijk begrip. Schijnzelfstandigheid wil je absoluut voorkomen. Hoe doe je dit? Je leest het in dit artikel.

Aan de slag als zorgprofessional via PIDZ

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame zorgprofessionals zoals jij: mensen met kennis van zaken en hart voor de zorg.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.