Inge’s kerstgeschenk aan de zorg

Als zzp’er in de zorg heb je natuurlijk geen personeel om een kerstpakket aan te geven. Maar voor Inge van Boxtel was dat géén reden om niets te doen. Ze besloot om samen met haar zoon negen door de coronacrisis eenzame cliënten op eerste kerstdag te verrassen met een ontbijt/brunch. Haar kerstgeschenk aan de zorg.

De wekker ging op de eerste kerstdag om 7.00 uur. Niet voor een vroege dienst dit keer, maar hoog tijd om van start te gaan met de rondbrengservice van de ontbijtjes van het Sons Bakhuys in Son. Kerstmuts op, het donker en de kou in, samen op pad met haar zoontje om negen cliënten een bijzondere verrassing te bezorgen.

Een gezellige en vooral onvergetelijke ochtend volgde. Voor de negen cliënten een grote verrassing. “Soms met een traan uit dankbaarheid, maar vaak met een verrast en blij gezicht,” aldus Inge. “En oh, wat was het moeilijk om deze mensen niet te knuffelen!”

Haar kerstgeschenk aan de zorg gaf Inge zelf ook een geweldig gevoel. Zeker nadat haar zoontje de ochtend afsloot met de woorden “mama, ik wou dat het elke dag kerstmis was.”

28 december 2020

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.