Kick-off PIDZ Interim

Eindelijk. Het is zo ver: de kick-off van PIDZ Interim. Een vullend en interactief middagprogramma waar de interim-managers die zich bij ons hebben aangesloten niet alleen met de medewerkers van PIDZ Eindhoven, maar ook met elkaar kennismaken. Een waardevolle aftrap van een nieuwe service die we sinds kort aanbieden.

We spreken over het ambassadeurschap – ja, zo zien we onze interim-managers, als ware vertegenwoordigers van PIDZ Interim – en over de toekomst. Hoe gaan dit soort bijeenkomsten in het vervolg nog meer glans geven?

Betekenisvol
Een betekenisvolle middag. Dat vinden ook interim-managers Robbert Fossen en Imke van Merrienboer. “Ondanks dat we allemaal eenpitters zijn, kunnen we ontzettend veel van elkaar leren”, zegt Fossen. “Je hebt zo’n 25 mensen met verschillende expertises. Door dit soort bijeenkomsten kun je elkaars ervaringen delen.” Zo ziet Van Merrienboer dat ook. “Samen kunnen we de zorg beter maken. Dat begint bij het gebruiken van de kennis van een ander”, voegt ze eraan toe.

Een kick-off die een vervolg verdient en ook krijgt. Nieuwsgierig? Maak kennis met onze nieuwe service: PIDZ Interim.

11 oktober 2017

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.