mijnpidz - mock up 1

MijnPIDZ® kosten

Wat kost het om als zzp’er bij PIDZ aangesloten te zijn? Die vraag kunnen we eenvoudig beantwoorden: als je minimaal één opdracht via PIDZ hebt gewerkt, betaal je een vast bedrag van €56,94 inclusief btw aan onze softwarepartner Smiling Gents voor het gebruik van ons platform in die maand.

Dit bedrag blijft altijd gelijk, of je nu 1, 10 of 20 opdrachten hebt aangenomen via mijnPIDZ. Heb je geen opdracht aangenomen in een maand? Dan betaal je voor die maand niets.

Op deze pagina leggen we je graag uit wat je kunt verwachten als je toegang hebt tot het netwerk van mijnPIDZ.

Toegang tot het netwerk van mijnPIDZ®

Toegang tot mijnPIDZ en de PIDZ app geeft je toegang tot ons volledige netwerk. Allereerst betekent dat natuurlijk toegang tot het steeds groeiende aanbod aan opdrachten van zo’n 650 zorginstellingen door heel Nederland. Maar aangesloten zijn bij PIDZ betekent meer dan dat. Wij zorgen ervoor dat jij als zzp’er op jouw manier kunt werken in de zorg. Met oog voor echt ondernemerschap. 

Ook onze experts op het gebied van zelfstandig ondernemen horen namelijk bij ons netwerk. Zij maken het jou mogelijk om op de best mogelijke manier te ondernemen via PIDZ. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met wet- en regelgeving, maar ook met de vrijheden en verplichtingen die horen bij het ondernemerschap. 

Wat kun je komend jaar van ons verwachten?

We willen onszelf en ons netwerk blijven ontwikkelen voor jou als zzp’er. Dat doen we op een aantal vlakken.

Het verbeteren van de PIDZ app

Smiling Gents blijft werken aan mijnPIDZ en de PIDZ app. Vooral de laatste heeft het aankomend jaar extra aandacht. We willen dat jij ook via de app alles kunt regelen wat je voorheen in mijnPIDZ deed. Van het makkelijk vinden van opdrachten tot het versturen van je facturen.

Het aanbod aan opdrachten uitbreiden

Natuurlijk blijven we ook werken aan het aanbod aan opdrachten. In het afgelopen jaar sloten 87 nieuwe zorginstellingen zich aan bij PIDZ en steeg het aantal opdrachten met bijna 40%. Die groei willen we komen jaar doorzetten, zodat jij nog meer leuke en relevante opdrachten via PIDZ kunt aannemen.

We blijven
scherp op kwaliteit

Helaas zijn er misstanden in de zorg die zzp’ers en bemiddelingsbureaus in een kwaad daglicht stellen. Wij zetten alles op alles om de kwaliteit te waarborgen, zodat we dit beeld veranderen en jij je welkom voelt bij zorginstellingen.

Er komen nieuwe evenementen

We gaan diverse evenementen organiseren door heel Nederland. Waarbij we de focus leggen op het ontmoeten, verbinden en kennis delen op het gebied van ondernemerschap. 

Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen over de prijswijziging en staat jouw vraag er dan niet tussen? Neem dan contact op met jouw PIDZ-vestiging.

Voor het gebruik van ons platform betaal je een vast maandelijks bedrag van €56,94 inclusief btw wanneer je in de maand ervoor minimaal een opdracht hebt aangenomen via mijnPIDZ.

Je krijgt niet alleen toegang tot mijnPIDZ en de PIDZ app, je krijgt toegang tot het netwerk van PIDZ. Je vindt opdrachtgevers, maar ook kennis en expertise om te groeien als ondernemer. 

Service- en bemiddelingsbureaus in Nederland brengen de kosten aan zzp’ers op verschillende manieren in rekening. Bij PIDZ betaal je een vast bedrag per maand, ongeacht de hoeveelheid opdrachten die je aanneemt. Andere bureaus vragen een vast bedrag per gewerkt uur of opdracht, of rekenen een percentage van je omzet om gebruik te maken van hun diensten. Kijk bij het maken van een vergelijking dus goed naar de wijze waarop kosten in rekening gebracht worden. Een eenvoudige vuistregel voor het werken via PIDZ: hoe meer opdrachten je via ons systeem aanneemt, hoe voordeliger de vaste maandelijkse software fee is.  

PIDZ | Ode aan de Zorg

Wij maken ons hard voor een toekomstbestendige, positieve en gezonde zorg die beschikbaar is voor iedereen. Dat begint wat ons betreft bij werkgeluk van zorgprofessionals. Daarom lanceerden wij ons online inspiratiemagazine Ode aan de Zorg. Ook werken we aan de PIDZ Geluksmonitor, waarmee we het werkgeluk van alle zorgprofessionals in Nederland kunnen meten. En bespreken we pijnpunten in de zorg én oplossingen met diverse zorginstellingen. Jij bent van harte uitgenodigd: help je ons mee?