Kwaliteit staat voorop bij PIDZ

Kwaliteit staat bij PIDZ voorop. Maar net zoals de zorgsector continu verandert, zit ook PIDZ niet stil. Dit jaar staat in het kader van het borgen en doorontwikkelen van kwaliteit. In alle lagen zal de kwaliteit groeien, bij zowel zorgprofessionals en medewerkers als in de software.

Charlotte Geurts, manager bedrijfsvoering:

,,PIDZ is ambitieus en daar past dit project bij. Samen met de eigenaren van de PIDZ-vestigingen willen wij de kwaliteit van de recruiters uitbreiden om de zorg te verbeteren. Nóg intensievere contacten met de zorgorganisaties, meer interactie met de zorgprofessionals. Dit laatste willen we misschien organiseren in de vorm van groepsgesprekken, waaraan zorgprofessionals kunnen deelnemen. Hoe benaderen zij bepaalde vragen van elkaar of opdrachtgevers? Dit zorgt voor een beter contact en verhoging van de kwaliteit. Daarbij krijgen recruiters interne scholing. Welke skills bezitten zij en hoe kunnen ze deze het best benutten? Binnen alle PIDZ-vestigingen willen we graag groeien naar recruiters die naast het acquireren, ook uitstekende intakegesprekken kunnen voeren en goed kunnen samenwerken. Een kwaliteitsadviseur met helikopterview gaat samen met de franchisenemers alles in goede banen leiden. Dit betekent dat zorgprofessionals gedegen intakegesprekken kunnen verwachten waarin de recruiter inzoomt op de kernwaarden van PIDZ en het ondernemerschap. Zo voelen ze echt of PIDZ bij hen past.”

2 mei 2019

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.