Binnenkort brengen wij een Ode aan de Zorg

Dag en nacht sta je klaar. Jij die zorgt voor anderen en daarbij het geluk van anderen vaak boven dat van jouzelf zet. Toch heb je al jaren te maken met fysiek en mentaal zwaar werk, een te hoge werkdruk en regelmatig met een gebrek aan waardering. Wij zien dit. En waarderen je inzet, net als dat van alle andere Nederlandse zorgprofessionals. Want ook jullie verdienen het om gelukkig te zijn, zeker in je werk. Dat is hoe je nog jaren van waarde blijft voor de zorg. 

Wij willen hier een actieve rol in spelen. Bijdragen aan het werkgeluk van álle zorgprofessionals in Nederland. Daarom lanceren wij aanstaande donderdag, op de Dag van de Zorg, ons nieuwe online magazine: Ode aan de Zorg. 

Wat is Ode aan de Zorg?

Ode aan de Zorg is een online inspiratiemagazine met constructieve verhalen en menselijke oplossingen. Het magazine ademt zorg én vooruitgang en stimuleert positieve groei. De content bestaat uit hoogwaardige, menselijke fotografie en artikelen die worden afgewisseld met video, podcasts en luisterfragmenten. 

Ode aan de Zorg agendeert en inspireert. We verbinden de zorg met de mensen die erin werkzaam zijn. We delen inspirerende verhalen en menselijke oplossingen. Raken grote ontwikkelingen via het kleine verhaal. We zijn de stem van de zorg richting beleidsmakers en beslissers. Zo brengen we positieve groei en vooruitgang in de zorg op gang. Om ook jou te helpen het geluk in je werk weer te vinden en te behouden. 

Voor wie is Ode aan de Zorg?

Ode aan de Zorg is er voor jou en álle andere zorgprofessionals. Zowel voor als achter de schermen. Op de werkvloer én op kantoor. Voor iedereen die net als PIDZ, bijdraagt aan een gelukkige en toekomstbestendige zorg. En net als bij PIDZ staat ook op Ode aan de Zorg de mens centraal. Mensen met het mooiste vak van de wereld.  

Benieuwd?

Vanaf aanstaande donderdag kun je een kijkje nemen op ons nieuwe online platform via pidz.nl/odeaandezorg. Laat ons in de comments ook zeker weten wat je ervan vindt! 

Vergeet niet om deze post te delen.

Picture of Tom Lemmens | PIDZ
Tom Lemmens | PIDZ
PIDZ is niet zomaar een organisatie. Achter PIDZ schuilt een duidelijk verhaal. Als senior communicatie adviseur heeft Tom als doel om met een heldere communicatiestrategie het verhaal van PIDZ nog duidelijker naar buiten te brengen. Wel op een manier die goed bij hem past: warm en gestructureerd.

Pauzemomentje?
Ontdek onze nieuwsbrief

Misschien is dit ook wel iets voor jou.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.