PIDZ Amsterdam

Zzp - PIDZ - Vestigingen
Overschiestraat 186-H
1062 XK Amsterdam
Nederland

E-mail:
amsterdam@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)20 244 19 33

PIDZ Amsterdam is één van de jongste PIDZ vestigingen, maar koestert grote dromen en ambities. We bieden zzp’ers een thuis en zorginstellingen een oplossing. Binnen PIDZ Amsterdam willen we veel meer bieden dan een platform waar vraag en aanbod samenkomt. Eén van de vier kernwaarden van PIDZ is ‘Verbinden’ en dát is waar het toegewijde team binnen PIDZ Amsterdam elke dag opnieuw weer energie van krijgt.

"Met liefde voor de zorg en kennis van zaken brengen wij zorginstelling en zelfstandige zorgprofessional samen. Er is tenslotte niets zo mooi en waardevol als een kloppend zorghart!"

Weten wat er bij de zorginstellingen in de regio speelt en weten wat de zzp’er drijft. Door échte verbinding met zowel de opdrachtgever als de zelfstandige zorgprofessionals, weten we écht waar de behoefte ligt en bouwen we aan langdurige relaties met onze zorginstellingen en aangesloten zzp’ers.

Alle zzp’ers zijn volgens de strenge eisen van PIDZ zorgvuldig geselecteerd, waarbij zowel wordt gekeken naar zorg- als ondernemerskwalificaties.

Gespecialiseerde verpleegkundige
Wijkverpleegkundige
GZ-psycholoog
Fysiotherapeut
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Je dient vóór de slagboom te parkeren, PIDZ beschikt niet over parkeerplaatsen achter de slagboom, maar er zijn meer dan voldoende gratis plekken beschikbaar voor de slagboom.
PIDZ Amsterdam is heel goed met het openbaar vervoer bereik; metrostation Henk Sneevlietweg ligt op steenworpafstand van de vestiging Amsterdam.

Jouw partner in de zorg

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat PIDZ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.