PIDZ Den Haag

Zzp - PIDZ - Vestigingen
Junostraat 6 (unit 8, 1e etage).
2516 BR Den Haag
Nederland

E-mail:
denhaag@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)7 022 10 670

Lokale betrokkenheid met de kracht van een landelijk netwerk. Dat maakt PIDZ de ideale partner in de zorg. Wij kennen de zzp’ers persoonlijk én weten we wat er gevraagd wordt op de werkvloer bij zorginstellingen. Onze recruiters houden nauw contact en weten zo snel in te spelen op de behoeften van zowel zorginstellingen als zzp’ers.

Verpleegkundige
Helpende
Begeleiders
In de straat is het gratis parkeren.
Auto: 300 meter van afslag Voorburg, waar bij het Prins Clausviaduct alle rijkswegen richting A’dam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht samenkomen.

Openbaar vervoer: Met de NS stations Den Haag Centraal en Voorburg (laatstgenoemde op loopafstand) vormt de ontsluiting van het gebied met betrekking tot openbaar vervoer geen probleem. Op loopafstand bevinden zich de haltes van HTM Bus 44 en 26.

Jouw partner in de zorg

PIDZ wil de zorg verbinden met de mensen die erin werkzaam zijn. Dat vraagt om oprechte betrokkenheid en echte liefde voor het vak. Zorg moet niet om winst draaien, maar om het creëren van waarde.

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.