PIDZ Eindhoven

Zzp - PIDZ - Vestigingen
Sint Philomenastraat 11/13
5622 CG Eindhoven
Nederland

E-mail:
eindhoven@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)4 028 70 209

Lokale betrokkenheid met de kracht van een landelijk netwerk. Dat maakt PIDZ Eindhoven de ideale partner in de zorg. Wij kennen de zzp’ers persoonlijk én weten we wat er gevraagd wordt op de werkvloer bij zorginstellingen.

“Met persoonlijke aandacht groeit het werkgeluk van zorgprofessionals. In hun dagelijks contact met cliënten plukken zij daar uiteindelijk de vruchten van.” Jan-willem Vink

Onze recruiters houden nauw contact en weten zo snel in te spelen op de behoeften van zowel zorginstellingen als zzp’ers.

Verpleegkundige
Verzorgende IG
Regiebehandelaar GGZ
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein naast de kerk.
Stadsbus lijn 8 vanaf station Eindhoven – uitstappen halte Minckelersplein, Eindhoven– 4 min lopen: Ga noordwestelijke op Boschdijk richting Minckelersplein. Sla rechtsaf naar de Barrierweg. Sla linksaf naar de Sint Philomenastraat. Sla rechtsaf om op de Sint Philomenastraat te blijven. Je vindt PIDZ aan de rechterkant.

Jouw partner in de zorg

PIDZ wil de zorg verbinden met de mensen die erin werkzaam zijn. Dat vraagt om oprechte betrokkenheid en echte liefde voor het vak. Zorg moet niet om winst draaien, maar om het creëren van waarde.

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.