PIDZ Eindhoven

Zzp - PIDZ - Vestigingen
C’Park Bata, Europaplein 1
5684 ZC Best

E-mail:
eindhoven@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)40 287 02 09

Lokale betrokkenheid met de kracht van een landelijk netwerk. Dat maakt PIDZ Eindhoven de ideale partner in de zorg. Wij kennen de zzp’ers persoonlijk én weten we wat er gevraagd wordt op de werkvloer bij zorginstellingen.

“Met persoonlijke aandacht groeit het werkgeluk van zorgprofessionals. In hun dagelijks contact met cliënten plukken zij daar uiteindelijk de vruchten van.” Linda Noorman

Onze recruiters houden nauw contact en weten zo snel in te spelen op de behoeften van zowel zorginstellingen als zzp’ers.

Verpleegkundige
Verzorgende IG
Regiebehandelaar GGZ
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein bij gebouw 31.
Stadsbus lijn 8 vanaf station Eindhoven – uitstappen halte Minckelersplein, Eindhoven– 4 min lopen: Ga noordwestelijke op Boschdijk richting Minckelersplein. Sla rechtsaf naar de Barrierweg. Sla linksaf naar de Sint Philomenastraat. Sla rechtsaf om op de Sint Philomenastraat te blijven. Je vindt PIDZ aan de rechterkant.

Jouw partner in de zorg

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat PIDZ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.