PIDZ Eindhoven

Zzp - PIDZ - Vestigingen
C’Park Bata, Europaplein 1
5684 ZC Best

E-mail:
eindhoven@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)40 287 02 09

Lokale betrokkenheid met de kracht van een landelijk netwerk. Dat maakt PIDZ Eindhoven de ideale partner in de zorg. Wij kennen de zzp’ers persoonlijk én weten we wat er gevraagd wordt op de werkvloer bij zorginstellingen.

“Met persoonlijke aandacht groeit het werkgeluk van zorgprofessionals. In hun dagelijks contact met cliënten plukken zij daar uiteindelijk de vruchten van.”

Onze recruiters houden nauw contact en weten zo snel in te spelen op de behoeften van zowel zorginstellingen als zzp’ers.

Verpleegkundige
Verzorgende IG
Regiebehandelaar GGZ
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein bij gebouw 31.
Neem vanaf Station Best, buslijn 9 richting Eindhoven Station. Stap uit bij bushalte Kanaaldijk in Best. Vanaf hier is het 4 minuten lopen naar onze vestiging: steek de Batabrug over het Wilhelminakanaal over en ga rechtdoor richting C’Park Bata. PIDZ Eindhoven is gevestigd in gebouw 31.

Jouw partner in de zorg

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat PIDZ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.