PIDZ Maastricht

Illustratie van een rode locatiepin
Het bezoek- en postadres van PIDZ Maastricht is:
Willem II Singel 19A
6041 HP Roermond
Nederland

E-mail:
maastricht@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)43 204 12 92

Lokale betrokkenheid met de kracht van een landelijk netwerk. Dat maakt PIDZ de ideale partner in de zorg. Wij kennen de zzp’ers persoonlijk én weten we wat er gevraagd wordt op de werkvloer bij zorginstellingen. Onze recruiters houden nauw contact en weten zo snel in te spelen op de behoeften van zowel zorginstellingen als zzp’ers.

Verpleegkundige
Verzorgende IG
PIDZ Roermond en Maastricht houden gezamenlijk kantoor op de Willem II Singel 19A. De ingang van het gebouw is gelegen aan de voorzijde, Willem II singel 19A. Je kunt aanbellen waarna voor je de deur wordt open gemaakt. Mocht je het niet kunnen vinden, bel ons dan even op 0475-202072.

De koffie staat bij ons nooit klaar, we drinken liever verse koffie. ;-)

PARKEREN
De locatie beschikt over een privé parkeerplaats achter het kantoor. De ingang hiervan bevindt zich rechts van het gebouw, het is de ingangspoort waar groot nummer 19 op staat. Om de parkeerplaats te bereiken moet je voor het stoplicht rechts afslaan. Pas op! Voetgangers en fietsers hebben voorrang. Pas ook bij het verlaten van de parkeerplaats weer op voor de fietsers en voetgangers. Wacht tot het stoplicht op rood staat en rij dan rechtsaf de Willem II Singel op. (het is eenrichtingsverkeer)
Let op: Voetgangers en het andere stoplicht heeft groen.
Aangekomen op station Roermond is het 3 minuten lopen (250m) naar ons kantoor.
Loop naar het zuiden op het stationsplein en ga bij de stoplichten naar links de Willem ll Singel op. Na 200 meter vind je aan de linkerkant nummer 19A.

Jouw partner in de zorg

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat PIDZ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.