PIDZ Nijmegen

Illustratie van een rode locatiepin
van Den Havestraat 82
6521 JT Nijmegen
Nederland

E-mail:
nijmegen@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)24 202 21 81

PIDZ Nijmegen is in 2015 gestart door Monique en Fieke met een duidelijke visie: zorginstellingen en zzp’ers in de regio met elkaar verbinden zodat er mooie en waardevolle samenwerkingen ontstaan. Kwaliteit, betrouwbaarheid en contact zijn waarden die PIDZ Nijmegen typeren.

"Mijn werkgeluk bestaat uit het maken van een goede match. Hoe fijn is het als zzp'er en zorgvraag samenkomen en beide partijen blij zijn. Daar haal ik mijn energie uit."

Inmiddels zijn ze 6 jaar verder en is de bezetting gegroeid naar een team van 6 enthousiaste en betrokken medewerkers met hart voor de zorg. De visie is na al die jaren niet veranderd!

– Verpleegkundige in de GGZ
– Verzorgende IG
– Begeleiders
PIDZ Nijmegen ligt aan de rand van het centrum. In de wijk Nijmegen Oost is het dan ook tegen betaling parkeren. We hebben een bezoekersvergunning beschikbaar, waarvan je gebruik kunt maken.

Vanaf bushalte centraal station Nijmegen pak je de Breng Bus 8 richting Berg en Dal. Je stapt uit bij bushalte Prins Hendrikstraat, Nijmegen. Vanaf hier is het nog zo’n 2 minuten lopen.

Jouw partner in de zorg

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat PIDZ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.