PIDZ Den Bosch

Zzp - PIDZ - Vestigingen
Hintham 124B
5246 AK Rosmalen
Nederland

E-mail:
denbosch@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)7 320 32 246

Wij zijn Lieke en Maaike, een klein en gedreven team dat haar specialiteit gemaakt heeft van het matchen van zzp’ers in de zorg bij een specifieke vraag van zorginstellingen. Wij krijgen er energie van om snel en zorgvuldig een passende oplossing te vinden voor iedere zorgvraag.

"Bij PIDZ Den Bosch voel je je thuis!" Maaike Verriet

Dit realiseren wij doordat wij altijd op de hoogte zijn van de wensen en behoeften van onze klanten. Daarnaast werken wij samen met een betrouwbaar en zorgvuldig geselecteerd team van zzp’ers. Wij staan voor persoonlijk en laagdrempelig contact. Om dit kracht bij te zetten bent u altijd welkom op ons kantoor in Hintham, de koffie staat voor u klaar!

Helpende
Begeleiders
Verzorgende IG
Er zijn gratis parkeerplaatsen tegenover het pand, wanneer deze bezet zijn kan er geparkeerd worden naast het gebouw.

Vanaf centraal station Den Bosch neem je buslijn 90, uitstappen bij halte Tweeberg. Vanaf station Rosmalen neem je stadsbus 3, uitstappen bij halte Jan Heijmanslaan.

Jouw partner in de zorg

PIDZ wil de zorg verbinden met de mensen die erin werkzaam zijn. Dat vraagt om oprechte betrokkenheid en echte liefde voor het vak. Zorg moet niet om winst draaien, maar om het creëren van waarde.

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.