PIDZ Roermond

Zzp - PIDZ - Vestigingen
Willem II Singel 19A
6041 HP Roermond
Nederland

E-mail:
roermond@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)475 202 072

PIDZ Roermond is, als één van de eerste vestigingen van PIDZ, opgericht in 2013. In jaren die volgden is het team gegroeid van één naar zeven personen. Zo zijn we er zeker van dat we altijd klaar kunnen staan voor de zorginstellingen en zelfstandig zorgprofessionals die bij ons aangesloten zijn.

"De motor van je organisatie is je personeel. Als je hen goed verzorgt en faciliteert, loopt de motor super." Patrick Coppus

Eén ding staat al sinds 2013 centraal bij PIDZ Roermond: kwaliteit. Ondernemerschap vinden wij vanzelfsprekend. Alle intakes van zzp’ers doen we bij de zzp’er thuis. Zo leren we hen persoonlijk kennen en zien we wij ze écht zijn. Daardoor weten we niet alleen dat alle zzp’ers aan de gestelde eisen voldoen en beschikken over de juiste documenten. Ook zien we zo dat ze bij ons en de zorginstellingen passen. De juiste persoon op de juiste plek en onze klant ontzorgen: daar werken we hard voor.

Verpleegkundige in de GG
Verzorgende IG
Begeleider
PIDZ Roermond en Maastricht houden gezamenlijk kantoor op de Willem II Singel 19A. De ingang van het gebouw is gelegen aan de voorzijde, Willem II singel 19A. Je kunt aanbellen waarna voor je de deur wordt open gemaakt. Mocht je het niet kunnen vinden, bel ons dan even op 0475-202072.

De koffie staat bij ons nooit klaar, we drinken liever verse koffie. ;-)

PARKEREN
De locatie beschikt over een privé parkeerplaats achter het kantoor. De ingang hiervan bevindt zich rechts van het gebouw, het is de ingangspoort waar groot nummer 19 op staat. Om de parkeerplaats te bereiken moet je voor het stoplicht rechts afslaan. Pas op! Voetgangers en fietsers hebben voorrang. Pas ook bij het verlaten van de parkeerplaats weer op voor de fietsers en voetgangers. Wacht tot het stoplicht op rood staat en rij dan rechtsaf de Willem II Singel op. (het is eenrichtingsverkeer)
Let op: Voetgangers en het andere stoplicht heeft groen.
Aangekomen op station Roermond is het 3 minuten lopen (250m) naar ons kantoor.
Loop naar het zuiden op het stationsplein en ga bij de stoplichten naar links de Willem ll Singel op. Na 200 meter vind je aan de linkerkant nummer 19A.

Jouw partner in de zorg

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat PIDZ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.