PIDZ Roermond

Zzp - PIDZ - Vestigingen
Looskade 20
6041 LE Roermond
Nederland

E-mail:
roermond@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)475 202 072

PIDZ Roermond is, als één van de eerste vestigingen van PIDZ, opgericht in 2013. In jaren die volgden is het team gegroeid van één naar zeven personen. Zo zijn we er zeker van dat we altijd klaar kunnen staan voor de zorginstellingen en zelfstandig zorgprofessionals die bij ons aangesloten zijn.

"De motor van je organisatie is je personeel. Als je hen goed verzorgt en faciliteert, loopt de motor super." Patrick Coppus

Eén ding staat al sinds 2013 centraal bij PIDZ Roermond: kwaliteit. Ondernemerschap vinden wij vanzelfsprekend. Alle intakes van zzp’ers doen we bij de zzp’er thuis. Zo leren we hen persoonlijk kennen en zien we wij ze écht zijn. Daardoor weten we niet alleen dat alle zzp’ers aan de gestelde eisen voldoen en beschikken over de juiste documenten. Ook zien we zo dat ze bij ons en de zorginstellingen passen. De juiste persoon op de juiste plek en onze klant ontzorgen: daar werken we hard voor.

Verpleegkundige in de GG
Verzorgende IG
Begeleider
PIDZ Roermond is gevestigd in het kantoorgebouw Natalinitoren. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage naast het gebouw. De ingang hiervan bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw, de straat heet Buitenop. Je kunt aanbellen bij de slagboom: 1 keer drukken op het rechterknopje (pijltje omlaag). Je krijgt dan “Regus” in beeld en dan aanbellen. De receptioniste doet de slagboom voor je open. Op het bovendek (na de inrit links omhoog) zijn meestal voldoende plaatsen vrij.

De ingang van het gebouw is gelegen aan de Maaszijde, Looskade 20. Je kunt je hier melden bij de receptie op de begane grond, dan komen we je daar ophalen.

Mocht je het niet kunnen vinden, bel ons dan even op 0475-202072.
Openbaar vervoer Het treinstation is 14 minuten lopen van het centrum. Naam vanaf het station de Schoolstraat aan de rechterkant. Loop alsmaar door tot de Bethlehamstraat. Ga hier in en aan het einde links naar de Swalmerstraat. Steek de straat (Buitenop) over en je komt aan bij de Looskade (centrum).

Jouw partner in de zorg

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat PIDZ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.