PIDZ Roosendaal

Zzp - PIDZ - Vestigingen
Gastelseweg 144D
4705 RB Roosendaal
Nederland

E-mail:
roosendaal@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)165 201 077

Lokale betrokkenheid met de kracht van een landelijk platform. Vestiging Roosendaal werkt met een klein maar zeer hecht team, het is onze missie om de juiste match tussen zorgprofessionals en zorginstellingen te realiseren. Mede hierdoor ontstaat een goede samenwerking als partners. Dit omdat wij door nauw en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers altijd op de hoogte zijn van hun specifieke zorgvragen en wensen.

“De zorgprofessional op de juiste plek zorgt ervoor dat de cliënt de zorg krijgt die hij/zij verdient!"

Wij staan voor persoonlijk en laagdrempelig contact, het werkgeluk van de zorgprofessional staat bij PIDZ Roosendaal hoog in het vaandel. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze zorgprofessionals en bij ons staat de koffie klaar.

Verzorgende IG – GGZ/VVT
Verpleegkundige – GGZ/VVT
Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden bij de vestiging in Roosendaal.
Vanaf centraal station Roosendaal bereik je de vestiging door bus 103 richting Willemstad of bus 111 richting Bergen op Zoom. Vanaf bushalte Spoorstraat is ca. 5 minuten lopen naar de Gastelseweg 144D (let op: ingang achterzijde pand).

Jouw partner in de zorg

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat PIDZ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.