PIDZ Roosendaal

Zzp - PIDZ - Vestigingen
Gastelseweg 144D
4705 RB Roosendaal
Nederland

E-mail:
roosendaal@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)1 652 01 077

Lokale betrokkenheid met de kracht van een landelijk netwerk. Dat maakt PIDZ Roosendaal de ideale partner in de zorg voor regio West-Brabant en Zeeland. Kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid verbindt PIDZ Roosendaal met zorg.

"Met persoonlijke aandacht groeit het werkgeluk van zorgprofessionals. In hun dagelijks contact met cliënten plukken zij daar uiteindelijk de vruchten van." Jan-willem Vink

Snel schakelen bij spoedaanvragen, ook tijdens avond- en weekenduren, staat bij PIDZ Roosendaal hoog in het vaandel. Onze visie is het verbinden van zorginstellingen met de juiste zorgprofessionals, zodat iedere cliënt de zorg krijgt die hij/zij verdient!

Verzorgende IG – GGZ/VVT
Verpleegkundige – GGZ/VVT
Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden bij de vestiging in Roosendaal.
Vanaf centraal station Roosendaal bereik je de vestiging door bus 103 richting Willemstad of bus 111 richting Bergen op Zoom. Vanaf bushalte Spoorstraat is ca. 5 minuten lopen naar de Gastelseweg 144D (let op: ingang achterzijde pand).

Jouw partner in de zorg

PIDZ wil de zorg verbinden met de mensen die erin werkzaam zijn. Dat vraagt om oprechte betrokkenheid en echte liefde voor het vak. Zorg moet niet om winst draaien, maar om het creëren van waarde.

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.