PIDZ Rotterdam

Zzp - PIDZ - Vestigingen
Steupelstraat 20
3065 JE Rotterdam
Nederland

E-mail:
rotterdam@pidz.nl

Telefoon:
+31 (0)10 268 05 93

Als jongste vestiging van het landelijke netwerk, is PIDZ Rotterdam actief sinds 2019. Gezien haar jonge leeftijd, heeft de vestiging veel groeipotentie en handvatten om nieuwe deuren in te slaan voor zzp’ers uit de regio. Om ervoor te zorgen dat de wensen en verwachtingen voor zowel de zorginstellingen als de zzp’ers optimaal worden gerealiseerd, staan wij vijf dagen per week klaar.

"It is health that is real wealth, not pieces of gold and silver."

Het doel hierbij is om de kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid in de zorg waar nodig te realiseren, maar vooral te waarborgen. Dit doen wij door ons kritisch, transparant en betrokken op te stellen richting onze klanten en zzp’ers.

Helpende +
Verzorgende IG
Verpleegkundigen
Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden voor de vestiging in Rotterdam.
Vanaf metrostation Kralingse Zoom in Rotterdam, kun je de vestiging het makkelijkst bereiken door bus 36 richting Station Alexander. Vanaf bushalte Ringvaartplas is het ongeveer 5 minuten lopen naar Steupelstraat 20.

Jouw partner in de zorg

Als partner in de zorg vinden we altijd de juiste zorgprofessional, ook voor complexe vraagstukken. Benieuwd wat PIDZ voor jouw zorginstelling kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.