Meldpunt ‘Zorgbonus gemist’ geopend door SoloPartners

Vorig jaar beloofde Minister De Jonge een zorgbonus van € 1000,- aan alle zorgmedewerkers die tijdens de eerste coronagolf een uitzonderlijke prestatie hadden geleverd in de strijd tegen COVID-19. In oktober en begin november konden zorginstellingen deze bonus aanvragen. Voor hun personeel in loondienst, maar ook voor externe zorgprofessionals die zij flexibel inzetten.

Inmiddels zijn we maanden verder en blijkt uit geluiden dat duizenden zorgverleners de zorgbonus (nog) niet hebben ontvangen. Onder andere doordat naar schatting twee derde van de zorginstellingen de bonus niet voor externe zorgprofessionals heeft aangevraagd. Wij willen graag helpen hier duidelijkheid in te creëren, als eerste stap in de zoektocht naar een oplossing. Daarom hebben wij ons aangesloten bij het initiatief van SoloPartners om de balans op te maken via het nieuw geopende Meldpunt Zorgbonus gemist.

Had jij recht op de zorgbonus? Geef dan via het Meldpunt Zorgbonus gemist door of je deze wel of niet ontvangen hebt.

10 februari 2021

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.