MijnPIDZ krijgt een volledig nieuw design

Wil jij één van de eerste zelfstandig zorgprofessionals zijn die het nieuwe design van mijnPIDZ gaat gebruiken? Vanaf nu kan het! Via de optie in mijnPIDZ kun je ervoor kiezen om – vrijblijvend – over te stappen naar ons nieuwe systeem. Maar geen paniek: mijnPIDZ werkt nog volledig zoals je gewend was. En bevalt het toch niet? Dan kun je ook nog terug naar de oude omgeving.

Het nieuwe design is een eerste stap naar meer: in de komende periode wordt mijnPIDZ stapsgewijs verder onder handen genomen. Hierbij kijken we ook naar de functionaliteiten en gaan deze waar nodig verbeteren. Zodat mijnPIDZ het je uiteindelijk nog makkelijker maakt om alles rondom opdrachten te regelen.

Valt je na overstappen iets op in ons vernieuwde mijnPIDZ dat verbeterd kan worden? Dan kun je dit heel eenvoudig en direct aan ons doorgeven via de chatfunctie in het nieuwe mijnPIDZ waar één van onze medewerkers voor je klaar zit.

14 juli 2020

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.