Nieuwe afdeling: PIDZ Interim+

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu wordt de nieuwe afdeling bij PIDZ ook daadwerkelijk opgezet: PIDZ Interim+. Hetty van Dommelen zal hier de verantwoordelijkheid voor dragen. Ze heeft de eerste gesprekken inmiddels al gepland!

Voor degenen die niet precies weten wat interim-managers doen, verduidelijken we dat natuurlijk graag. Interimmers worden aangesteld om tijdelijk de leiding te nemen over een bedrijf of afdeling. In onze gevallen gaat het dus om zorgorganisaties. PIDZ zoekt drie typen interim-managers met hart voor de zorg: degene die beschikt over een operationeel, strategisch of een tactisch brein.


Mouwen oprollen

Waar de een zijn mouwen op rolt om zorg te verlenen, daar doet een interim-manager dat met zijn hersenen. Naar iemand met echt goede ideeën of leidinggevende capaciteiten is de zorg altijd op zoek. Juist voor deze groep hebben we PIDZ Interim+ opgezet.

Ben jij zelf interim-manager met een écht zorghart of ken jij wellicht iemand? Dan verwijzen we jou of diegene graag door naar onze vacatures waarop direct gesolliciteerd kan worden.

 

27 juni 2017

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.