Nieuws | Chantal: eerste zorgprofessional PIDZ Detachering

Eindelijk. Het moment waarop we bij PIDZ lang hebben gewacht, is donderdag daar: Chantal van Rooij mag zich het eerste lid van PIDZ Detacheringfamilie noemen.

Chantal heeft al een verleden bij PIDZ – ze is een zzp’er van het eerste uur. Vanwege haar dochtertje was dit eigenlijk niet meer te combineren. Waarom zij zich heeft aangesloten bij PIDZ Detachering? ,,Als zzp’er in de zorg heb je veel minder zekerheid met opdrachten. Dit vraagt meer van het persoonlijke netwerk. Het lastminute regelen van een oppas was soms erg lastig”, zegt Chantal.

Als gedetacheerde zorgprofessional weet ze precies welke dagen ze werkt, maar geniet ze nog steeds de afwisseling die Chantal als zzp’er in de zorg ook had. ,,Voor mij is dit de ideale oplossing.”

Recruiter Luciano Nichela zorgt deze ochtend dat alles in kannen en kruiken is. Hij is verheugd met haar inschrijving. ,,Dat Chantal enkele jaren geleden in het diepe sprong door zich als een van de eerste PIDZ’ers in te schrijven en dat ze nu de eerste gedetacheerde zorgprofessional is, is iets moois.”

Maatwerk

Luciano kijkt al uit naar de toekomst. Vervolggesprekken met nieuwe kandidaten lopen al. ,,Je hebt veel meer contact en levert meer maatwerk dan bij de uitzendkrachten. Gaandeweg de gesprekken weet je wat iemand graag wil. Schitterend dat wij op deze wijze zorgprofessionals gelukkig kunnen maken.”

Wil jij net als Chantal ook lid worden van de Detacheringsfamilie? Bekijk hier alle vacatures.

17 januari 2019

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.