Oprichter Fass hervat Romereis

Na een tiendaagse onderbreking wegens fysieke malheur heeft oprichter Fass zijn wandelschoenen weer aangetrokken om zijn pelgrimstocht richting Rome voort te zetten. Dit keer niet alleen, maar samen met zijn vrouw Mariëlle.

Dit idee behoorde niet tot de oorspronkelijke hersenspinsels van Fass, die het juist grotendeels alleen wilde doen. Totdat het besef kwam dat het de reis nog mooier maakt om het samen te doen. Van dit besluit hebben ze tot op de dag van vandaag geen spijt.

Terug in het ritme

Het duurt vijf dagen om weer in het wandelritme te komen, erkent Fass. Samen genieten. Samen diepgaan en uitgeput aankomen. Samen morren omdat de etappe zwaarder is dan gedacht of het met bakken uit de hemel komt. Samen het bezoek ontvangen van goede vrienden Marjan en Henk en er een topweekend van maken.

Mooie momenten die oprichter Fass en zijn vrouw beleven. Deze pelgrimstocht is het allermooiste wat ze ooit hebben gedaan, vinden ze. Nog ruim zestig dagen ervaren hoe het is om los te staan van de buitenwereld. Rome, ze komen eraan!

Op de hoogte blijven van de avonturen van oprichter Fass? Dat kan door te abonneren op zijn reisblog.

4 mei 2018

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.