Oproep | Klankbordgroep

Via mijnPIDZ, het softwaresysteem, willen we onze zzp’ers zoveel mogelijk ontzorgen. Zo hoef jij je als zelfstandig zorgprofessional enkel te richten op het zorgen voor cliënten. Maar we staan niet stil: we willen mijnPIDZ nog gebruiksvriendelijker maken én nog meer laten aansluiten op de wensen van de gebruikers.

Dit kunnen wij niet alleen, daarvoor hebben wij de hulp van zorgprofessionals hard nodig. Vandaar deze oproep. PIDZ richt een klankbordgroep op die gaat nadenken over de toekomstige ontwikkelingen van mijnPIDZ. En hiervoor zijn we nog op zoek naar zzp’ers die graag willen meedenken met het team van PIDZ Development.

Waarom meedoen? 

Als lid van de klankbordgroep kun je direct input leveren en invloed uitoefenen op hoe mijnPIDZ er in de toekomst uit komt te zien. Je krijgt als eerste toegang tot nieuwe opties in het systeem. En je helpt hier ook collega-zzp’ers mee.

Brainstorm: 24 januari

Als lid van de klankbordgroep vragen we je om één keer naar het hoofdkantoor in Eindhoven te komen voor een brainstormsessie. Dit vindt in groepsverband plaats op donderdag 24 januari van 14u tot 15u. Daarna krijg je nog een vrijblijvende uitnodiging om de nieuwe opties in het systeem te testen die worden ontwikkeld naar aanleiding van de brainstorm. Zo zie je precies wat PIDZ Development met jouw input heeft gedaan.

Aanmelden

Heb je interesse? Stuur een e-mail naar kiki.meekels@pidz.nl met je naam en telefoonnummer, dan neemt zij contact op om de afspraak te bevestigen. Kun je niet op 24 januari, maar heb je wel interesse? Laat dit gerust weten. Bij voldoende aanmeldingen plannen we mogelijk meerdere bijeenkomsten in.

16 januari 2019

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.