Met zorg verbonden.

Wij maken het werk leuker, en de zorg beter.

Uit zorg ontstaan, met zorg gegroeid

PIDZ is in Nederland een van de grootste servicebureaus in de zorg. Met ambitie en hard werken zijn we in ruim tien jaar tijd uitgegroeid tot een landelijk netwerk van meer dan 6.000 zorgverleners. We brengen zorgaanbieders en zelfstandig zorgprofessionals bij elkaar: vanuit ons hoofdkantoor in Best én vanuit onze vestigingen in het hele land.

Leer ons kennen in 1 minuut

Het PIDZ storybook biedt je een uniek kijkje in ons bestaan. Van de kennismaking met oprichters Ron & Fass tot het bedrijf dat PIDZ nu is. Maak kennis met de successen en mislukkingen. De hoofd- en zijwegen. Die ideeën die strandden. De dromen. En bovenal: de mensen.

Wij maken het werk leuker, en de zorg beter

Organisaties in zorg en welzijn bieden hun opdrachten aan via PIDZ. Denk
bijvoorbeeld van opdrachten in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, thuiszorg, GGZ, verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen en justitiële inrichtingen.

Met vestigingen door heel Nederland is PIDZ altijd dichtbij

In onze vestigingen ontmoet je de mensen die dag in, dag uit de zorg menselijker maken. Op onze eigen PIDZ-manier.

Actueel bij PIDZ

Bezoek PIDZ op de Zorg & Facility beurs

Van 9 tot en met 11 april staat PIDZ op de Zorg & Facility beurs in Utrecht. Ontmoet onze experts en gastsprekers, raak geïnspireerd over verandering in de zorg en ontdek wat wij voor jouw zorginstelling kunnen betekenen.

Zzp’ers geven PIDZ 8,7 na inschrijving

Wij vroegen de zzp’ers om ons te beoordelen na het inschrijftraject. Zij gaven PIDZ een 8,7!

Afschaffing modelovereenkomst op basis van vrije vervanging

De Belastingdienst heeft de goedkeuring van de modelovereenkomst op basis van vrije vervanging per 1 januari 2024 ingetrokken. Wat houdt dit in? En wat zijn de gevolgen voor zzp’ers die via PIDZ werken?
PIDZ - Belofte

Wij zijn een netwerk van zorgprofessionals. We weten waar ons hart ligt en waar we goed in zijn. Via PIDZ zijn we met elkaar verbonden. En via PIDZ worden we gevonden.

Met zorg verbonden

Iedereen verdient het om gelukkig te zijn. De zorgverlener wat ons betreft in het bijzonder. Dat mooie mens dat andermans geluk steeds weer vooropstelt. Maar zeg nou zelf, kun je echt goed zorgen voor een ander, als je niet gelukkig bent met hoe die zorg werkt?

Wij zijn PIDZ. We willen de zorg positief gezond maken. Zorg moet niet om winst draaien, maar juist om het creëren van waarde. Zo verbinden we de zorg weer met de mensen die erin werken. En als het aan ons ligt, wordt de Nederlandse zorgverlener elk jaar gelukkiger in zijn werk.

We nodigen alle talenten met een groot zorghart uit zich samen met ons in te zetten om dit ambitieuze doel te bereiken. Om een leven lang te leren en mee te denken over manieren die de zorg toekomstbestendig maken. Maar bovenal om zelf het geluk in het werk weer te vinden én te behouden.

Op het platform van PIDZ vinden zorgprofessionals een plek waar ze kunnen werken in de zorg, maar dan op hun manier. Hier worden ze ontzorgd en aangemoedigd. Wij zijn er, voor zorgverlener en zorginstelling. We zijn een partner voor mens en organisatie, voor welke uitdaging ze ook staan.

Dat vraagt om oprechte betrokkenheid en échte liefde voor het vak. Om zeggenschap over het werk en ruimte voor balans. Om een frisse blik en ongebaande paden. Zo vinden we passende zorgverleners en oplossingen voor complexe zorgvraagstukken. Op ieder moment van de dag, want de zorg voor mensen kent geen kantooruren.

PIDZ. Met zorg verbonden.

Bestel het boek en leer ons kennen

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.