PIDZ gaat samenwerken met Intrakoop

Je wilt goede zorg leveren. Juist als het druk is, moet je kunnen vertrouwen op deskundige zorgverleners. Die vind je bij PIDZ. Veel zorginstellingen kennen PIDZ inmiddels als een onmisbare partner in de zorg. Reden voor Intrakoop – de grootste inkooporganisatie in de zorg – om een samenwerking met PIDZ aan te gaan. Daardoor kunnen meer van hun leden kennismaken met PIDZ en profiteren van tarief- en andere voordelen van de raamovereenkomst die afgesloten is.

Vanuit 13 vestigingen door heel Nederland heeft PIDZ een netwerk van ruim 5500 zelfstandig zorgprofessionals, zoals helpenden(+), verzorgenden IG, begeleiders en verpleegkundigen niveau 4 en 5. Daarnaast kun je als zorginstelling PIDZ ook inschakelen voor zorgprofessionals op detacheringsbasis. Als de gewenste zorgprofessional niet in het netwerk van PIDZ zit, gaat een speciaal team direct voor je op zoek.

Unieke voordelen

  • Ruime en zorgvuldig samengestelde database van gekwalificeerde zorgprofessionals na strenge, persoonlijke screening.
  • In het online PIDZ-systeem kun je op basis van specifieke wensen en eisen zoeken naar de juiste zorgprofessional voor je organisatie. De zorgprofessional ziet de beschikbare opdrachten en zo komt vraag en aanbod snel bij elkaar.
  • Het PIDZ-systeem is 24/7 beschikbaar én up-to-date.
  • Opdrachtovereenkomsten en contracten zijn voor bepaalde duur tegen eerlijke en transparante tarieven.
  • Volledige ontzorging van administratieve handelingen.

Meer informatie
Wil je meer weten over de samenwerking met Intrakoop? Neem dan contact op met Jan-willem Vink of Simone Nicolaes.

6 augustus 2020

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.