PIDZ krijgt in 2023 een nieuwe algemeen directeur

Na ruim 5 jaar bij PIDZ heeft Hetty van Dommelen besloten een stap terug te doen. Per 1 januari 2023 stopt zij daarom als algemeen directeur en neemt ze afscheid van PIDZ. Hierdoor kan ze meer tijd besteden aan haar dierbaren en privéleven.

In 2017 startte Hetty bij PIDZ en speelde als algemeen directeur een belangrijke rol in de kwalitatieve groei en professionalisering van het bedrijf. Ook zag zij de zorgsector verder veranderen. Hetty: “Personeelstekort, een stijgend ziekteverzuim en stijgende werkdruk hebben onze mooie zorgsector steeds verder onder druk gezet. Daarom heeft PIDZ zich altijd ingezet om de zorg beschikbaar te houden voor iedereen, op een positief en gezonde manier.”

Hetty kijkt met trots terug op haar periode bij PIDZ, het plezier en de samenwerking die zij met collega’s en partners had. Toch voelde dit als hét juiste moment om te stoppen: “We hebben een sterke en stabiele organisatie neergezet, waardoor ik veel vertrouwen heb in de toekomst van PIDZ. Hierdoor kan ik per 1 januari ook met een gerust hart afscheid nemen.”

In de komende periode starten wij de zoektocht naar een nieuwe algemeen directeur, zodat de opvolg(st)er het takenpakket van Hetty per 1 januari 2023 over kan nemen.

Vergeet niet om deze post te delen.

Picture of Tom Lemmens | PIDZ
Tom Lemmens | PIDZ
PIDZ is niet zomaar een organisatie. Achter PIDZ schuilt een duidelijk verhaal. Als senior communicatie adviseur heeft Tom als doel om met een heldere communicatiestrategie het verhaal van PIDZ nog duidelijker naar buiten te brengen. Wel op een manier die goed bij hem past: warm en gestructureerd.

Pauzemomentje?
Ontdek onze nieuwsbrief

Misschien is dit ook wel iets voor jou.

Meer weten over PIDZ Detachering?

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt direct onze brochure met meer informatie.