PIDZ lanceert PIDZ Academie

Vandaag is een feestelijke dag, we hebben de PIDZ Academie gelanceerd! De PIDZ Academie onze scholingsomgeving waarmee we de bij ons aangesloten zzp’ers de kans bieden zichzelf vakinhoudelijk én op het gebied van ondernemersvaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Hiermee bieden wij hen, in combinatie met de mogelijkheden die zij al hadden om zich op persoonlijk vlak te ontwikkelen via de GoodHabitz-trainingen, een volledig trainingsaanbod onder één dak.

Cursusaanbod
In de PIDZ Academie kunnen de zzp’ers aan de slag met ruim 100 e-learningmodules van ExpertCollege. Begin april worden deze online leermodules aangevuld met de eerste twee praktijkcursussen, namelijk medicatieveiligheid en een profcheck voor risicovolle en voorbehouden handelingen. Deze worden landelijk gegeven door Precision Bijscholingen. Hiermee zijn twee partners aan de PIDZ Academie verbonden met ruime ervaring binnen de zorg en een hoog slagingspercentage.

Toekomstige ontwikkelingen
De lancering van de PIDZ Academie is slechts het begin van het traject. We blijven continu werken aan een optimaal cursusaanbod voor de zzp’ers. Er worden dus steeds nieuwe praktijkopleidingen en e-learningmodules toegevoegd. Houd hiervoor de informatie over de PIDZ Academie in de gaten op pidzacademie.nl.

20 maart 2019

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.