PIDZ lanceert nieuwe naam; PIDZ PLUS

De reacties stroomden binnen, nadat PIDZ via social media een beroep deed op zijn volgers om een nieuwe naam voor de netwerkbijeenkomsten te bedenken. Na een brainstormsessie waarin alle inzendingen zijn meegenomen, is de knoop definitief doorgehakt: PIDZ PLUS!

Waarom deze naam?

De afkorting staat voor: praten, luisteren, uitdagen, maar wel samen.

Wat mag jij van PIDZ PLUS verwachten? 

PIDZ wil zijn expertise graag delen met de zorgprofessionals, zodat zij zelf niet naar de antwoorden op prangende vragen hoeven te zoeken. Daarnaast is het een geschikt moment om te netwerken en naar herkenbare verhalen te luisteren van andere zorgprofessionals. Alles staat in het teken van samen. 

Om alvast een tipje van de sluiter op te lichten: in 2019 zal PIDZ vijf soortgelijke evenementen organiseren, verdeeld over het land zodat iedere zorgprofessional de mogelijkheid krijgt hierbij te zijn.

PIDZ Plus in oktober

Op dit moment staat PIDZ PLUS twee keer op de rol: 17 oktober in Wijchen en 24 oktober in Zoetermeer. Nog niet aangemeld? Dit kan nog steeds via aanmelden@pidz.nl.

17 september 2018

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.