PIDZ Netwerkbijeenkomst

In tijden waarin veel zelfstandige zorgprofessionals stoeien met de huidige en toekomstige wetgeving vindt PIDZ het belangrijk om hier op in te springen. Oprichter Ron Simmer: “In mijn tijd als zelfstandige zorgprofessional zou ik zeker naar dergelijke bijeenkomsten gaan, maar het is nooit georganiseerd. Dat vond ik écht jammer.”

Op 25 april was het eindelijk zover. Van heinde en verre, Ommen, Alkmaar en ook Sliedrecht, namen zo’n zeventig zelfstandige zorgprofessionals de moeite om naar het Stadspaviljoen in Eindhoven te komen.

Ervaringen delen

Het doel van de PIDZ Netwerkbijeenkomst: de zzp’ers van informatie voorzien waar juist veel vragen over zijn of onduidelijkheid over heerst. Denk hierbij aan bestaande en toekomstige wetgeving, uitgelegd door Lex Tabak, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, Thom Boot van het Broodfonds, en het PIDZ Netwerk Punt waarover volgende week meer. Dagvoorzitter John van der Sande (cabaretier) maakte er op geheel eigen wijze een ludieke en gezellige dag van.

Natuurlijk kregen de zorgprofessionals ook de tijd om ervaringen met elkaar uit te wisselen en te netwerken. “Een waardevolle middag. Hier heb ik veel aan gehad en het was super interessant”, waren veelgehoorde geluiden onder de aanwezigen.

PIDZ kan daarom beloven dat een volgende bijeenkomst op de rol staat. De meesten trokken met een grote glimlach de deur van het Stadspaviljoen achter zich dicht. Kortom: een geslaagde dag.

26 april 2018

Nieuwsbrief

Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vanaf nu zullen we je op de hoogte houden omtrent het laatste nieuws van PIDZ.